Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuuuyyttytygghj

Moja dziewczyna sie sypie:(

Polecane posty

Gość yuuuyyttytygghj

Chodź ma 23 lata Włosy zniszczone od farbowania, miała piękne brązowe lsniące długie jak ja poznałem ze 3 lata temu Praktycznie co miesiąc kombinuje z kolorem ważyła max 58 to już była dla niej tragedia, teraz wazy 65 i nadal opycha się słodyczami cycki strasznie jej opadły, bez stanika to cyce jej zwisają i są praktycznie niewidoczne Wyglądaja jak by wykarmiła kilkanście dzieciaków Grube uda, grube nogi, nie opalone bo wstydzi się je pokazywać celulit na posladkach kilku dniowy zarost wlosów łonowych brzuszek efekt 3 lat ciągłych imprez alkocholu i innych używek, ale odziwo palenie rzuciła Jak ją subtelnie namówić,zeby się nie obraziła, np stanika nie ściaga w czasie sexu wstydzi sie przede mną, od kont je odpowiednio skomentowałem

Gość gogolinekk9
wiesz co, zainteresuj sie jakas ladniejsza od niej kolezanka, bedzie zazdrosna i zadba o siebie

Gość eRAER
miales kiedys w recach słownik języka polskiego ?

Gość herbatka poobiednia
a ty pewnie brat pitt?

Gość vcb
To kłamstwo. On na pewno nie ma dziewczyny.

Gość yuuuyyttytygghj
Z inna lepiej nie kombinować, pamiętam, jak sobie gadałem kiedyś z sasiadką za często dość to co było,lepiej nie

Gość chciałam kupić czekoladki, ale
9/10

Gość yuuuyyttytygghj
Przypuszczam, że sami się zaniedbaliście i teraz wieszacie na mnie psy...Poważnie pytam. Zależy mi na niej. Widzę jak się z tym męczy,ale brakuje jej silnej woli, motywacji...Jak mógłbym jej pomóc ?

Gość shedead
hahaha dobree koles jestes wielki ;p laska sie sypie bo ma gdzies zeby dobrze wygladac skoro ma ciebie i jestescie juz 3 lata.. prawie kazda laska ma cellulit, no a skoro jej wygarnales ze jest gruba i ma owisle wymie no to sie nie dziw ze stanika nie chce sciagac. moze namow ja na wspolne bieganie albo wogole jakis ruch . poza tym od uzywek sie raczej nie tyje a skoro rzucila fajki to dlatego sie zapycha zeby nie czuc glodu ;p hehe pzdr

Gość Weź ja zapisz na fitness
A siebie do szkoły na przyspieszony kurs ortografii języka polskiego Kurwa ale z ciebie analfabeta !

Gość kafeteryjny klikacz
a teraz opisz siebie

Gość Migugyy
Zamknac lodowke na klucz i wyslac na silownie ;) Jej zycie jej wyglad.

Gość yuuuyyttytygghj
Od nocnego życia, niedosypiania, licznych alkoholi można stracić figurę...Czy jej stan świadczy o tym, że już jej na mnie nie zależy? Że doszła do wniosku, iż znalazła swoją przystań, więc może przestać o siebie dbać? Przecież nawet nie jesteśmy zaręczeni...:/

Gość już sie wylogowałam!!!!!!!!!!!
kilku dniowy zarost wlosów łonowych I co że ma włosy łonowe?! To nie jest zaniedbanie ośle

zacznijcie razem cos robic: biegac, jezdzic na rowerach, chodzic na basen, silownie itp. oczywiscie tez wspolne zdrowe jedzenie

Gość jestem kobieta woda ogniem
jesli sama nie zrozumie i nie wezmie sie za siebie to nic jej nie zmusi :) ja jestem po 30stce, mam dwojke dzieci i codziennie cwicze minimum 2 godziny. Da sie? da!

Gość yuuuyyttytygghj
Wcześniej dbała o sfery okolic intymnych bardzo dokładnie, więc wydaje mi się, że jednak jest...

Gość yuuuyyttytygghj
Każda próba namówienia jej na wspólne "spalanie" wzbudza w niej agresje...Nawet próba wyciągnięcia jej na spacer...:(

To ze goliła się jak o "gówniara" nie oznacza ze bnędzie to robiła do smierci- co jest normalne, większość kobiet po v 23-15r.ż nie goli cipki na 0, top jest jak bnrak umiejetnosci malowania- małolaty myslą ze robia to ok hahah ;) do owłosienia tez sie dorasta, chyba nie masz 15lat by ci tłumaczyć że KOBIETA MA WLOSY W MIEJSCU INTYMNYM!!! Sam dojrzej do związku gówniarzu.

Gość yuuuyyttytygghj
żeby to chciało iść na fitness jeszcze Na początku chodziła ze mną na siłke, nie powiedziałem ,że jest gruba nigdy po prostu widzę i czuje co podnoszę,skomentowałem jej piersi bo to co sie z nimi stało to ja nie wiem, przez ostanie pół roku tak zleciała, ostnio czesto się kłóciliśmy, nawet zerwalismy i gdy zobaczyłem jej piersi po 4 mechach to sama skóra tak jak by Na siłke nie pójdzie ze mną bo sobiei jaj robiłem, z niej ale jakoś wtedy chodziła

--25l. nie 15.

Gość yuuuyyttytygghj
Słuchaj, po pierwsze, nie obrażaj mnie, a po drugie, pisz składniej, bo pewnie sama nie rozumiesz swoich wypowiedzi...

Gość kinnnqa
zal po prostu . ciebie. co z tego ze dziewczyna tak wyglada?! po prostu jest pewna ze ja kochasz mimo wszystko , i ma gdzies jak wyglada . a ty po prostu chcesz latwej dziwki . zal cie , zaal ! jesli jej wygarnales ze ma takie piersi to sie nie dziw ze nie zdejmuje , sama bym nie zdejmowala . a wgl to chujowy obciach z tym ze zalisz sie tym tu ludziom . jestem cholernie ciekawa czy ona o tym wie? na jej miejscu , rzucilabym cie za to . ale najpierw bym cie zajebala . trzym sie , pozdro.

Gość yuuuyyttytygghj
a ty prawiczku podszywie nawet trafiłeś w sedno na spcer tez nie chce jej się isc chyba ,że do monopolowego, albo do dilera Doszło do tego,że jak ide z nią gdzies to ja nie pije ani nic, najwyżej browarka albo 2 a ona chleje i jara to zioło, a kiedys było odwrotnie To ja sie bawiłem a ona potem prowadziła auto

Gość ddfhfghg
zostaw ja, tym jej pomozesz

Gość yuuuyyttytygghj
Widze, że trafiłem w słaby punkt:) Tak emocjonalnie podeszłaś do tematu, więc pewnie sama masz z tym problem...

Gość shedead
sluchaj laski jaki faceci maja czasem takie przekonanie ze skoro mam laske to juz nie musze sie starac.. mozliwe ze przez rzucenie fajek sie tak zapuscila.. i z czasem tak wyszlo ze nawet sama sie nie zorientowala kiedy doszlo 10 kg. ja tez po jakims czasie sie skapnelam ze doszlo mi 12 kg zbednych kg!! ale moj szef kiedys mi dosral czy ja w ciazy czasem nie jestem i sie zawzielam. pogadaj z nia na psokojnie ze np chcialbys zadbac o forme i moze by sie dolaczyla do ciebie zeby ci nudno samemu nie bylo. albo zjedz ja ze krowa itp to moze sie ogarnie heh. ja ci tu ladnie doradzam ale jak se jaja robisz to ci leb urwe!!! ;p