Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam - kobieta pytająca

czy on bawi się ze mną w coś? - w co?!

Polecane posty

Witajcie Poznałam na czacie faceta - jest starszy 10 lat - (j - 27l, on - 37l) nigdy różnica w niczym nie przeszkadzała pisaliśmy na czacie, potem telefon, pukanie do drzwi - przedyskutowana cała noc widywaliśmy się w miarę kiedy było to możliwe przed świętami zachorowałam, właściwie nie zachorowałam dostałam sepsy, po południu dostałam gorączki - a potem pamiętam szpital... święta w szpitalu - mieszkam w Krakowie, jestem z Kudowy zdroju miałam jechać do domu na święta - nie pojechała i od tamtego czasu, pisze maile ze służbowego adresu, wysyła sms nie chce przyjść porozmawiać - o co mu chodzi dodam że ze szpitala wyszłam 3 dni temu wcześniej widywaliśmy się nawet o 1 w nocy jak wcześniej nie mogliśmy - bo praca, bo projekt, bo spotkanie służbowe, wyjeżdzałam na szkolenia, delegacje do Kopenhagi, Dortmundu Oslo - przyjeżdżał na weekend - nie były to weekendowe szkolenia - trwały miesiącami - potrafiła w zregóły każdy weekend przylecieć a teraz go nie ma łyso mi seksu był ale relacje bardziej przyjacielskie - choć iskrzyło, była a może nadal jest zażyłość o co come one?

nic ne doradzicie szkoda nie mogę tego pojąć

no nic good night and sweet dreams

Gość Migugyy
Pierdol sie

Widocznie dla niego to tylko czysta zabwa.. Albo sie przestraszyl ze mozesz go czyms zarazic..

Gość gloriaaa
moim zdaniem to nie żadne gierki;zwyczajnie przestało mu zależeć-sprawa bardziej czytelna i prosta,niż myślisz...ale mogę się mylić,przedstawiłaś dosyć mało informacji

moim zdaniem stracił mną zainteresownie :( spoko dam rade