Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metodanaglodaaaaa0

Zdjęcia

Polecane posty

Gość metodanaglodaaaaa0

Hej jestem z chłopakiem juz ponad pół roku i kiedyś po jakiejś kłótni zdenerwowana weszłam na jakis portal i tam zaczęlam gadać z kilkoma facetami potem wysyłałam im zdjęcia ,przeszliśmy na gadu i jakos się gada toczyła potem chcieli się spotkac i jak juz ugadałam się z nimi to blkokowałam nr. Mój chłopak znalazł mi na poczcie te wysyłane zdjęcia i jak sie teraz mam wytłumaczyć ???? prosze ardzo o pomoc jestem załamana;/

Gość już sie wylogowałam!!!!!!!!!!!
Ja bym zrobiła mu awanture ze grzebie w mojej poczcie ;) -dlaczego podałaś mu login, i ma do niej dostęp??

Gość metodanaglodaaaaa0
właśnie kurde on mi bardoz nie wieży juto mam się z nim spotkac ;/ wczoraj się z nim widziałam .wypłakalam się nabłagałam się on po kilku piwach skruszał a dzisiaj...

Gość metodanaglodaaaaa0
kiedys u niego siedizałam i na faceboku mi sie zalogował ja mu podłam hasło a potem jak wróciłam do domu szybko zmieniłam ale o poczcie już zapomniałam... i właśnie wrócił siadł do kompa chciał mi wejsc na facebooka a że hasło było inne to myślał ze cos nie tak i pogrzebał mi na poczcie

Sory, pomijając jak bardzo szczeniacko zachowałaś się wobec swojego chłopaka, nie widzisz nic złego w oszukiwaniu tamtych facetów? Chcesz by ludzie byli wobec Ciebie uczciwi to sama taka wobec nich bądź. Ty pokazałaś, że nie szanujesz ani obcych ani tych którym na Tobie zależy.

Gość metodanaglodaaaaa0
ale byłam zła coś mną pokierowało i poleciało jakoś a teraz tego załuje