Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniaaa12

Kto zna jakieś dobre ćwiczenia aby schudnać

Polecane posty

Gość Kiniaaa12

Witam mam prośbę czy może ktoś mi pomoże chce schudnać ale nie wiem jakie powinnam robić ćwiczenia na uda brzuch pośladki i łydki .

Gość cwiczenia z cindy crawford
sa super , ja dzieki nim schudlam po ciazy i wygladam super . Polecam zwlaszcza "shape your body"

Gość znam diete cud :)
MŻ :) Mniej żreć :)

skakanka daje świetneefekty, hula hop podonie, skakanka to trening kardio - wysiłkowy najwieksi sportowcy trenuja wytrzymałosc na skskance. ja schudłam na skakance+hulahop+dieta1200cal +inne cw(brzuszki trochę callanetics) 15 kg. teraz cw 6W za tydzień kończę w miesiac schudłam ok 6kg (oczywiscie nie samą szóstką) do tego racjonalne odzywianie- ! w necie jest mnóstwo fajnych cwiczen na you tube. sama musisz ułozyc sobie własny zestaw to co ci pasuje. pamietaj ze brzuszki nie spala tłuszczu, tylko wyrzeźbia mieśnie a tłuszcz zostaje, do spalenia potrzeba wysiłku -bieganie, skakanka etc

Gość z tymi brzuszkami to nie tak
Trzeba wiedzieć co ćwiczyć i jak, żeby najpierw tłuszcz spalić, a potem mięśnie wyrzeźbić. Nie prawda, że brzuszki nie spalą tłuszczu. Nie wolno od razu ostro ćwiczyć, a dobrać zestaw ćwiczeń, gdzie pracuje brzuch. Żeby podołać wysiłkowi organizm musi czerpać energię, a zrobi to z tłuszczu, chyba, że źle się zabierzemy do ćwiczeń. Wtedy pójdzie w mięśnie, a tłuszczyk ledwo drgnie.

Gość Kiniaaa12
Dziękuję za porady :) jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę pisać :)

Gość emilianna
http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc i tam sa pozostale na nogi i pupe ja cwiczylam nawet po 3 serie w odstepach bo to 8 minut niby tylko ale az;) zumba,szybki marsz z wozkiem robilam po 8 km;) hula hop,skakanka orbitrek to robilam ja oczywiscie nie na raz ale w 1,5 roku schudlam 40 kg oczywiscie dieta tez byla

Gość Kiniaaa12
Dietka? Hmm może byś napisała co takiego jadłas oczywiście jeśli możesz będę wdzięczna:)

Gość Kiniaaa12
A co myślicie o kapsułkach wspomagających therm line ll

Gość maga7878
kinia to ty chcesz cwiczyc czy lykac tabletki na odchudznaie ktore swoja droga i tak nie dzialaja bez cwiczen i diety. Zdecyduj sie w koncu.

Gość Kiniaaa12
Chce ćwiczyć a o tabletki tak się zapytałam bo moja koleżanka je bierze