Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwaczaly chlopak

Moj chlopak jest dziwakiem i raczej go zostawie!!!

Polecane posty

Gość zdziwaczaly chlopak

Wlasciwie to typ rozpieszczonego i grzecznego chlopca. Jest w ostatniej klasie liceum. Klasa jest o profilu artystycznym, do tego uczeszcza na kolko teatralne. Swoje zycie poswieca teatrowi, pisaniu wierszy, piosenek, i takie tam. Dla mnie to troche gejowskie. To bardzo zdziwaczaly chlopak, np. ma 18 lat, jest w ostatniej klasie liceum i od razu wraca do domu po szkole. Uczy sie glownie przedmiotow humanistycznych, jezyka polskiego , historii a po maturze zamierza isc do szkoly aktorskiej. I to jeszcze jak bardzo ma o sobie wysokie aspiracje, matka sie nim nie interesowala, mieszka z chorym dziadkiem(ktory go wychowal) i od razu po szkole idzie sie zajmowac starcem a ze mna spotyka sie czasami. Mimo swojego wieku jest jeszcze prawiczkiem.

Gość zdziwaczaly chlopak
Oto ze on jest dziwakiem. Matka go porzucila, ojciec go nie chcial i nie wiem czy warto byloby mi sie z nim wiazac????? slyszalam ze jesli chlopak 18latek jest prawiczkiem to musi byc nieudacznikiem, w dodatku wychowany przez dziadka. Czlowieka ktory go cale zycie rozpuszczal, taka opinie przynajmniej maja znajomi.

Gość kinnnqa
mam tylko 3 pytania.; 1. jest zajebiscie ladny? 2. jest fajny ? 3. kocha cie tak na serio? jesli na wszystkie odpowiesz tak , to masz swojego ksiecia mala . nie wiem czego ty szukasz . serio .

Gość zdziwaczaly chlopak
Ja slyszalam od kolegow ze mezczyzna w tym wieku powinien byc otrzaskany w tych sprawach, powinien pracowac(uczyc sie nie musi) i dbac o kobiete a on spotyka sie ze mna bardzo rzadko, tyle co w szkole, wlasciwie to nie chodzi za bardzo na dyskoteki i szybko po szkole wraca do domu.

Gość ja i moj facet nie mamy
jejku jaka Ty glupia jestes. Masz fajnego faceta i to chyba Ty jestes dziwakiem. A co z tego, ze ma 18 lat i jest prawiczkiem? cos w tym nie tak? dla mnie to normalne przeciez. Ma widac wieksze aspiracje w zyciu niz Ty

Gość zdziwaczaly chlopak
Ja widze jak zachowuja sie chlopaki w jego wieku, moi bracia nie byli pilnymi uczniami a sa na politechnice i w tym wieku mieli juz mnostwo naiwnych panienek a on??? siedzi ze starcem w domu i pewnie jeszcze jest z tego zadowolony.

Gość Sociopathic boyfriend
hehehe to ty dziwakow nie widzialas jeszcze dzieciaku. To co piszesz nie za dobrze swiadczy o tobie, nawet w porownaniu z kundlem podworkowym wypadasz blado. I przestan obrabiac dupe chlopakowi, bo to ni fajne jest ?

Gość siedze se
Jestes tepa i ograniczona. Rozstan sie z nim , zrobisz mu przysluge, ze nie bedzie marnowac zycia z idiotka. Dziwne ze sie zgadza byc z kims takim jak ty.

Gość LaLiDaaa
on wcale nie jest dziwny i ja tez wcale nie dziwie sie ze zajmuje sie dziadkiem wkoncu to jedyna osoba ktra sie nim interesowała kiedy rodzice tego nie robili. a to ze jest prawiczkiem to przeciez nic złego no chyba ze wolałabyś zeby jak to ujełaś był otrzaskany w tych sprawach i zaliczał wszystkie panny po kolei i w końcu zrobiłby i tak z toba a później znalazł sobie inna... chłopak ma właśnie w głowie poukładane skoro wie co chce robić...

Gość LaLiDaaa
i to ty jesteś pusta jak beton skoro uważasz go za dziwaka

współczuje temu chłopakowi :/ znajdź sobie takiego co cię wydupczy a później zostawi... przynajmniej będziesz zadowolona że nie prawiczek;)

Gość yskie
Przepraszam, że tak bezpośrednio, ale może skoro tak myślisz po prostu nie marnuj życia sobie i chłopakowi? Jeśli macie zupełnie inne poglądy na świat i czujesz, że go nie zaakceptujesz jakim jest to szkoda czasu, wiem po sobie. A jeśli sądzisz, że go kochasz mimo tego co napisałaś, to wiele rozmów i gotowości wzajemnej empatii oraz zrozumienia Wam życzę.