Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdvfvk

Dziewczyny Wy tez macie takiego pecha czy tylko ja jestem jakas inna???

Polecane posty

Gość wdvfvk

że nowo poznani faceci w wiekszosci zaraz schodza na temat seksu.Jedni po kilku wiadomościach,że tak powiem nie kryja sie z tym a drudzy udaja inteligentnych,zainteresowanych Toba a po kilku dniach,tygodniach jest tak samo?? dlaczego do cholerki prawie obce dziewczyny wypytuja o sprawy intymne i sa tacy napaleni ?:o jestem przeciętna właśnie i nie wiem dlaczego tak mam. Chyba sie zgole na lyso i przytyje 50kg to moze mi spokoj dadza. :(

Gość zcxcvb
ile masz lat?

Gość no wiesz po kilku
tygodniach to juz czas najwyzszy zeby zaczac rozmawiac o tym. to jeszcze zalezy ile masz lat???

Gość wdvfvk
ale mam wrazenie ze facetom tylko o to chodzi...

Gość hej hej ej
I ja mam ten problem :O

Gość dziś na pomarańczowo
o seksie to się rozmawia, owszem, ale z partnerem. a zanim facet zostanie partnerem, to lepiej niech takich kwestii nie porusza. kiedy ludzie się spotykają, po prostu przychodzi ten moment, gdy lądują w łóżku i nie trzeba wcześniej omawiać wszystkiego, co z seksem związane. w miarę poznawania siebie i swoich ciał wszystkiego się przecież dowiemy. osobiście nienawidzę takich przesłuchań i olewam każdego, który zaczyna taką gadkę, bo jasne, że tylko na tym mu zależy. normalny facet będzie poznawał moje preferencje i całą resztę w łóżku, a nie przez telefon, a mailach czy na gg. koniec, kropka.

Gość aaha to jak 18 to troche
rzeczywoscie moze byc dla ciebie za wczesnie. nie kazda jest w tym wieku gotowa na takie rozmowy. za kilka lat bedziesz rozmawiala z kazdym o sexie tak normalnie, jak o tym co jadlas na obiad. trzeba dorosnac. a chlopakami sie nie przejmuj bo w tym wieku to sa zwykle niedojrzale dzieci jeszcze i ciezko trafil na porzadnego.