Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-=92NaObcasach

Do osób chodzących do kosmetyczki

Polecane posty

Witajcie :) Dzisiaj byłam pierwszy raz u kosmetyczki, i chciałabym się dowiedzieć od tych bardziej doświadczonych jak taki zabieg wygląda u waszej kosmetyczki :) U mnie wyglądało to tak, najpierw zmycie makijażu, mycie twarzy 2 razy jakimś żelem oczyszczającym, potem miałam robioną mikrodermabrazję czy coś takiego polegało to na tym że taką maszyną mi tak jakby wsysała skórę i wszystkie brudy, potem jakieś zmywanie, następnie dała mi taką jakby parę na twarz, a potem zaczęła mi wyciskać syfy i też wągry (nie wiem czy tak powinno być ? ) coś tam mi ponakładała potem było jakieś zamykanie porów też jakąś maszynką tak chodzby prądem trochę takie iskry było słychać, potem jakaś maska z kwasem czy coś, i jeszce jakaś maseczka chłodząca z alg, co o tym sądzicie ? zapłąciłam 130 zl do tego miałam jakiś masaż głowy i dekoltu i szyi, jak na razie efekt widzę minimalny może trochę gładszą skóra i mniejsze zaskórniki ale nadal są. Bardzo proszę o opinie

Gość germanistka86
Należy zrobić serię zabiegów, żeby można było zobaczyć efekty.

Gość germanistka86
Mikrodermabrazję miałam tylko raz. Teraz chodzę na kwasy, wcześniej kawitację i oksybrazję. Każdy zabieg trwał ok. godziny.

Gość germanistka86
To nie było do mnie ups:P

Ale ile dokładnie mikro i ile oczyszczanie (samo wyciskanie 'syfów' - jak to nazywasz)? Bo trudno mi sobie wyobrazić, że 20 minut mikrodermabrazji i jeszcze 20 oczyszczania. Po normalnej mikro kosmetyczki często tylko doczyszczają skórę. Jakich efektów się spodziewałaś? Jaka jest obecnie Twoja cera?

Nie wiem jakich, na pewno jest bardziej wygładzona, zobaczę co będzie jutro to mikro dosyć długo mi robiła, i 2 razy. tak jak mówiłam błam pierwszy raz na takim zabiegu więc nie wiem jak to powinno wyglądać i czego powinnam się spodziewać

Gość aabbbbbbbbccccc
spko, wlasnie tak wyglada zabieg oczyszczania twarzy( wyciskania syfow), nie spodziewaj sie niczego innego.