Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 11111111111111111111222321

do facetow znających sie na autach

Polecane posty

na wstępie - jestem kobieta i sie na tym nie znam dlatego doradzam sie was drodzy mezczyzni :) otoz nie mam mozliwosci sprawdzenia ile pali moj samochod - licznik nie smiga, czasami sie obraca, czasami nie :) i chcialm sie spyta czy ktorys z was mniej iecej umialby mi powiedzic ile moj samochod spala gazu na 100 km ? inf : samochod to golf II, rocznik 89, silnik 1.3, czterobiegowy tylko. jestem w tych sprawach nemo, moglby ktorys z was mi ulatwic zadanie? :)

dzięki :) a to dużo czy mało? :D

Gość gfgfg
duzo bo gdy porownasz do golfa II 1.6 diesel to on palil 4 l ropy na 100 przy predkosciach do 120km wiem bo takim jeżdże. Autko mam w dealnym stanie. Jak nowe mimo 91 rocznik. Czyli gaz nie zawsze taki tani... doliczajac instalacje, drozszy przeglad czeste wymiany swiecy i przepalanie od czasu do czasu benzyna..

Gość znam sie na autach wszelkiej m
Na oko nikt tego nie oceni, ale sam fakt że licznik nie smiga" jest mocno niepokojący....

Gość znam sie na autach wszelkiej m
A gaz się pakuje do auta które zarabia na firmę, inaczej to jakaś pomyłka. Więcej problemów z tym niż co warte.

"licznik nie smiga" jest mocno niepokojący" a co w tym niepokojącego? :D wózek ma 23 lata, więc mało co tam śmiga- ty chłopski filozofie. ważne żeby hamował, miał fotele i kierownicę:D

haha no nie smiga bo popieram wypowiedz powyzej, jest juz stary jak swiat i z kazdym miesiacem cos sie w nim psuje :) ale juz niedługo... :D czyli gaz nieopłacalny waszym zdaniem ?

Opłacalny. Kolega jest z tych, co jeżdżą na oleju z frytkownicy. Najchętniej wypierdolił sobie dziurę w podłodze i zapierdalał, jak Flinston. taki chłopski filozof