Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś taka ona

samotna żona

Polecane posty

Gość gall anonim - ona
Nie nie ... : ) Niech ma nauczke ze o wlasna kobiete trzeba dbac bo ktos jeszcze mu ja sprzed nosa sprzatnie... ( nie sprzatnie) ale niech sie boi :p ;p Mógł odrazu powiedziec jak mu zadeklarowalam, ze ide... a on nic... Nawet mi nie żal : ) Choc powoli mi sie wydaje, ze chyli sie ku końcowi, bo juz od dawna są kłotnie, a teraz jest mega kryzys, ale nie po puszcze... On jest jak DUZE DZIECKO... a ja przestalam juz go nianczyc... Dzis byl w sklepie... i dzwoni bo chyba nie wiedzial jakie chusteczki nawilzajace dla Malej.. Chociaz kupuje od dawna.. i specjalnie nie odbieralam... I mowi.. Kupilem jedna paczke bo nie odbieralas.... ha ha ha ...a ja no to jak skonczy sie to pojdziesz po druga ;p Powaznie duze dziecko.... Po co ona zas ma dzialać, robic cos by wielmozny Ksieciunio... ruszyl cztery litery z laptopa?? Czemu ona? aa on to co ? Napewno mowila nie raz a on nic... Do tanga trzeba dwojga... I co wybralas sie po biegac?

Gość skad ja to znam heh
Hejka! Nie bylam biegac, musze najpierw sobie jakis dres kupic i buty do biegania. Chyba jednak zapisze sie na fitness, bo do samotnego biegania moge nie znalesc motywacji, a na rekreacje ruchowa w grupie zawsze jest ochota tym bardziej ze bede mogla znalezc nowych znajomych :) Bylam za to u manicurzystki na manicure hybrydowym i u kosmetyczki na hennie i od razu mi sie lepiej zrobilo:) Ale jestem w szoku, rano jak pisalam nawrzeszczalam na meza przy sniadaniu...jak wrocil z pracy nawet nie dotknal laptopa, bylismy razem na spacerze, kupilismy sobie winka i ogladalismy filmy przytuleni. Bardzo milo bylo, niestety seksu nie bylo bo zasnelam pijana:(:P A dzis mamy jechac na calodniowa wycieczke:):) Nie wierze ze wystarczylo raz sie wydrzec na meza zeby poskutkowalo, przeciez tyle razy juz go prosilam, a teraz po razie poskutkowalo? A Ty jak sie bawilas? Maz jakos przezyl ten czas bez Ciebie?:D

Gość skad ja to znam heh
Tfu, nie maz, ale w sumie jak maz tylko bez papierka

Gość skad ja to znam heh
Tfu, nie maz, ale w sumie jak maz tylko bez papierka

Gość jegoo
Jedna tez ma dosc męża i tych jego 5 minut z grą wstępną,..więc znalazła sobie kochanka ...

Gość jegoo
Jedna tez ma dosc męża i tych jego 5 minut z grą wstępną,..więc znalazła sobie kochanka ...

Gość jegoo
kochanka wam trzeba

Gość jegoo
kochanka wam trzeba