Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Chciałbym nawiązac znajomości z takimi ludźmi jak....

Polecane posty

Chciałbym nawiązac znajomości z takimi ludźmi jak.... Alexis z Dynastii Leoncio z Niewolnicy Isaury Lucrecia,Jaguar i Raquel z Cud miłości Mirta i Angelina z Luz Marii Diego,Rebeca,Garaban,Barbara z Fiorelli Regina ze słodkiej trucizny Barbara z barw grzechu Stinger i Leński z samego życia Janusz Tracz z Plebanii Sandra i Kevin z życia jak poker Laura z po prostu miłosc Leticia z dziki księżyc Roxana i Sebastian z przyjaciółek i rywalek Cezar i Carina z córki przeznaczenia Raquela oraz jej ojciec, jej ciotka i kuzyn Arturo z bialego welona Isaura z grzesznicy Dinora, Fernando, Armando z gorzkiej zemsty Rubi z ceny marzeń Wspaniale byłoby poznac ludzi tego pokroju :)

Gość odświezam temat
spox,a ogladasz te nowe telenowele ktore leca w tv np Teresa?

No jeszcze Pilar ze zbuntowanego anioła oraz Domenico Rizzo. Ci bohaterowie zawsze byli moimi ulubieńcami :D

Teraz nie oglądam telenowel bo stały się głupsze. Polsat i tvn kręcił fajniejsze.... Z tych współczesnych telenowel to jeszcze Rubi była ładnym serialem :)

Alberta, Costanza i Enriqe w posłańcu szczęścia Valeria i jej matka w Palomie Oraz Gusta, jej kochanek i desdemona w kroplach miłości :D

Dlaczego tracz ci do tych postaci nie pasuje??? tak samo inteligentny jak reszta:) Pamietam jeszcze pierwsze odcinki w klanie i Monika, była typową Alexis :D

Obejrzałem wiele tych seriali w dzieciństwie :) połączyc jeszcze to z serialami polskimi (obyczajowymi i komediowymi) i wyrosłem na mądrego człowieka :)

Ale w sumie bijatyki dochodziły w jednym domu!!!!!! Mój ojciec jest z rodziny gdzie moja babcia miała 3 mężczyzn(konkubentów) i z każdym z nich ma dziecko. Natomiast mama jest z rodziny w której był alkohol i bijatyki, gdzie każdy się od tej rodziny izoluje i kombinuje jak oskubac drugiego i rodzeństwo się nienawidzi. Ja tylko jestem z tego otoczenia normalny :), właściwie koło mnie są same czarne charaktery życiowe

Poza tym ja pamietam ze jak kuzyni przyszli do moich dziadkow to szukali po ich szafkach pieniedzy ale nie wiedzieli gdzie one sa, a szukali. Moja matka i jej rodzenstwo rowniez a ja wiem gdzie chowaja pieniadze. Dziadek do butow, zeby mu babka nie znalazla a babka pod poduszke, raz mi sie udalo zajebac :D

Gość nosem w kałuże
a Constansa z sos mi vida ?:P

Gość asiablondynka
alexis byla super!

Gość knfvb
o żesz kurwa ja tylko Tracza z tych znam

Gość asiablondynka
a rysio z klanu?

Hiszpaninka! Hej laska czemu posiłkujesz się moim nickiem? jaki nierób jak teraz zarabiam ponad 5 tysięcy a od maja 7 :D Rysio był za dobry ale teraz jest Halszka w Klanie :D

kłamiesz durniu :o dzwoniłam do hoteli w KRK i nigdzie cię nie znają :o wiec nie pierdol, że jestes organizatorem imprez itp :o bo nikt cię nigdzie nie zna Tomku S!!!