Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala perelka

kto pogada...

Polecane posty

Gość mr xxx..
hej dziewczynki siedze sobie i trzymam w reku mojego naprezonego pozyłowanego kutaska, co robimy?

byc przywiazana do lozka z rozchylonymi nogami..zeby mocno lizal az mnie prady beda przechodzic a ja nic nie bede mogla zrobic...potem dal mi kutaska w usta i szybko nim ruszal...i spuscil sie do buzi...teraz wchodzi i wbija do konca i przyspiesza...wydaje jeki podniecenia...on nie przestaje...mam orgazm a on dakej...

Gość mamovichyjkda
napisz jak go masujesz

Gość mr xxx..
mam ochote zeby dwie dziewczyny kleknely przede mna i mnie po nim lizaly a ja bede kierowal czasem jednej wloze glebiej w usta, czasem drugiej

Gość mamovichyjkda
jestem za... pisz jeszcze...

Gość mr xxx..
przechodzimy na lozko, jedna sie kladize na plecach, druga jej lize cipke sama wypinajac sie zachecajaco w moja strone. zanurzam sie jezykiem w ten slodki wypiety tyleczek...

Gość mamovichyjkda
doszłam...

Gość mr xxx..
jak juz zacznie pojękiwać - wchodzę. najpierw wolno, rozkoszując się ciepłym wnętrzem. powoli zwiększam tempo i siłę pchnięć, zgrywając się z nią ruchem bioder

Gość mr xxx..
wybierzcie ciąg dalszy: 1. rżnę ją już całkiem ostro, pcham mocno od czasu do czasu racząc ten cudowny tyłeczek klapsem. rękami pięszczę jej piersi, podszczypując sutki. czuję jak przechodzą przez nią dreszcze ona jęczy coraz bardziej, nie moze juz skupić się na lizaniu cipki drugiej, która to usmiecha sie tylko zalotnie. gnamy tak do finału... 2. kiedy widzę że ona jest już mocno podjarana, przekornie przestaję, kładę się na plecach i każę drugiej usiąść na mnie

Gość mr xxx..
skąd wiesz ze nie mam dziewczyny? :P