Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DużyMały...

Mam małego członka

Polecane posty

Gość dziewczyna z mazur./.;pol;;
Penis powinien mieć nie mniej niż 15cm.

Gość znafca 69
żeście nigdy kozy nie bzykali?? kozia cipka to taka dość płytka i ciasna w sam raz dla takich skromnie wyposażonych

Velvet, acht miało być ;) Ludzie, nie zagadujcie już b_analnego, bo znów żałobę narodową (tfu, tfu) będziemy mieli! :D Duży, poukładaj sobie w główce jak należy, to i mały przestanie być problemem :)

Gość edzioszka3456
Nie no dziewczyny błagam was śmieszy mi stwierdzenie że nie powinien mieć mniej niz 15 cm a co to wyścigi jakieś sa kobiety co maja małe albo duże cycki tak samo jest z facetami albo mały albo duży penis chłopak ma problem a ty wyjezdzasz z czyms takim smiech na sali

Gość edzioszka3456
Nie no dziewczyny błagam was śmieszy mi stwierdzenie że nie powinien mieć mniej niz 15 cm a co to wyścigi jakieś sa kobiety co maja małe albo duże cycki tak samo jest z facetami albo mały albo duży penis chłopak ma problem a ty wyjezdzasz z czyms takim smiech na sali

Gość DużyMały
zasmucają? Toć celem mym było rozweselić. . .

Gość edzioszka3456
hm

A dlaczego mam kłamać? Bez przesady, do brzydkiego człowieka też nie zwdychasz jaki piękny i cudowny, więc do 11cm kikuta też nię nie mam zamiaru. Pewnie, że może znajdzie kobiete dla której to nie problem, ale nie wciskajcie kitu że to znaczenia nie ma.

* wzdychasz

Gość wqdxqwdxqw
eee tam ja mialam faceta z duzym pensem i byl beznadziejny a i mialam z takim mniejszym penisem i bylo bosko

to zalezy od gustu kobiety, chyba juz udowidniłysmy autorowi ze gusta sa rózne i nie należy sie przejmować ...

Gość matka matka matka
I co z tego że z dużym był "beznadziejny"? to nie o to chodzi! To jakby twierdzić że kobieta z ładnym biustem była zimna w łóżku a płaska. To są cechy danej osoby, tempermanet i wiele innych, ale facet z normalnym ładnym penisem na wstepie jest odbierany jako bardziej atrakcyjny. Dodam tylko, że cały czas mam wrazenie że te "cudowne" wpisy zadowolonych z małych pisża posiadacze małych penisów... :o

znafa: jeszcze kozy nie bzykałem ale kto wie, wszystko przed nami iskierka: ja tu pierdu pierdu na forumie a śmigłowiec mi antenę skosił łopatą wirnika nośnego:D Dużymały: ja Cię pocieszę tak w ramach przeprosin: też mam małego i ... czadowy sex, w każdym wydaniu, czasem perwersyjnie (gdzieś to już pisałem:D) a małżonka ma odlotowe orgazmy ze mną osiaga (to nie ściema)

Nie wierze w lepszy seks z posiadaczem kilku cm :classic_cool:

a jak któras z dziewczyn lubi nadziac sie na dzide co jej serca sięga to prosze bardzo, takie egzemplarze sa dostępne na rynku :P

Gość DużyMały
mazuranka ma rację. No i nie wszystkie pozycje sa osiągalne dla małych penisów.

duży nie łam się, na mazurach same wielkie pały to i dziewczyny się przyzwyczaiły

Spałam z 8 facetami, i nawet jezeli posiadacz małego (12-13cm) starał się nadrabiać seksem oralnym, piessczotami, mi9 i tak było lepiej z facetami majacymi 15-18cm. Pamietam seks w pozycji "na łyżeczke" gdzie facet 5min tracił na włozenie, pózniej wypadał przy co 2 ruchu skończył po 5min a ja zamiast zrelaksowana bylam zniecierpliwiona i wkurzona. Mi się nie podobają, i nie jest mi dobrze w łóżku z takimi penisami, ale mam koleżanke która ma męża z podobno bardzo małym penisem przyznaje że czasem mysli o ex ale kocha go i czasem ma nwet orgazmy ;) podziwiam ją za poswięcenie.

duży nie łam się, na mazurach same wielkie pały to i dziewczyny się przyzwyczaiły

b_analny ja i tak uważam, że cudowny seks w twoim związku to i tak nic innego jak wyście twoje żony z załozenia "jak sie nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" :classic_cool:

ja miałam małych i duzych i TECHNIKA się liczy a nie wielkosc ... wiadomo ze lichy penis może nie kazdje dogodzić... wiadomo tez że seks to nie tylko włóz-wyjmij itd ...

No i właśnie chodzi o to by się dopasować, ja nie lubie nie podoba mi się i nie bylabym już w zwiazku z facetem o marnych rozmiarach, ale nie lubie też blondynów i bałagarniarzy ;) kazdy jest inny i pewnie predzej czy pózniej znajdzie kogoś dla kogo będzie ideałem.

Gość DużyMały
a miałem jechać na mazury w wakacje...

Gość jestes prawiczkiem?
bo jesli tak to zupełnie nie masz sie czym przejmowac, jesli nie jestes to chyba powiedziala (badz sam zauwazyłeś po minie,gadce) ci kobieta jak było?

Gość anulka czarnulka
dobija mnie twoja pustota mazurko ;( to tak samo, jak by ci facet powiedział, że dobry seks, to tylko z kobietą o biuście D, twarzą jak z okładki Playboya , i nogami do nieba, a z tobą to wyłącznie z konieczności to robi, bo właściwy egzemplarz się nie trafił przymus konieczności miałam kilku facetów i jakoś mi do głowy nie przyszło, żeby faceta z punktu dyskwalifikować na podstawie wymiarów penisa ... gdybym tak myślała, to na powitanie każdy facet musiałby najpierw spuścić spodnie, popracować ręką i dopiero po tym, co zobaczę określałabym czy będę z tym czyś rozmawiać, czy od razu kopa. Zresztą gdyby o samego penisa chodziło, to ogromny wybór jest w sexhopie, tam do wyboru, do koloru i rozmiaru. Po co sie męczyć z resztą przyczepioną do penisa. Moi partnerzy mieli różne penisy i sama wielkość miała drugorzędne znaczenie, poza jednym naprawdę dużym, który najnormalniej w świecie sprawiał mi ból. Poza tym najważniejsze było, czy facet potrafi wyczuć czego potrzebuję, a sama penetracja najważniejsze aby nie za krótka.