Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsaa

Jestem totalnym leniem. Czy jest tu ktoś taki jak ja?

Polecane posty

Gość dsaa

Pracuję sama na siebie. Mam zlecenia, czyli jest tak, że przez cały tydzień nie robię nic, a potem np. siedzę 4 dni i pracuję od rana do nocy. Ale jestem leniem, nie chce mi się pracować. Mogę mieć na koncie 1000zł i jest ok, a za robotę biorę się tylko wtedy, kiedy kasa jest faktycznie potrzebna na gwałt. Inaczej trudno mi wziąć dupę w troki do roboty :o Takich przykładów są tysiące. Jest tu ktoś z podobnym, tak chujowym usposobieniem?

Gość leniwe babsko
tak. Gdyby nie pusta lodówa nie zebrałabym sie do roboty. I robie dokładnie tak jak ty. Tydzień chodzenia w piżamie na dupie przed kompem a potem kilka dni roboty od rana do nocy,a potem znowu NIC. Najchętniej bym nic nie robiła. Jestem gorsszym leniem od ciebie pewnie, bo nawetw mieszkaniu nie posprzątam, śmierdzi obrzydliwie a smieci nie wyniose bo mi sie NIE CHE

Gość zawiedziony1410
potrzebujes kogos kto bedie z batem stal nad toba i mowil Ci co masz robic ;)

Gość dsaa
No ja o tyle mam lepiej, że faktycznie w domu mam porządek, lubię się nim zajmować. Mój problem dotyczy przede wszystkim pracy. I dokładnie jest tak, że potrzebuję kogoś, kto będzie stał przy mnie z batem :o Tak było, kiedy kiedyś pracowałam w firmie - wszystko było ok. Ale odkąd pracuję sama na siebie, to to jest jakaś masakra :o Za miesiąc zamierzam założyć firmę i nie wiem co będzie, jak mi przyjdzie pracować na pełnych obrotach, bo zus sam się nie zapłaci :o A może mnie to właśnie zmotywuje? Sama nie wiem :o Ale dno.