Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrrkaaa

Jaki jest najsilniejszy środek uspokajający bez recepty ?? Pomocy

Polecane posty

Gość errrrrrkaaa

Mam duzo nerwów, studiuje ,pracuje, poza tym czeka mnie operacja ktorej sie boje, matura siostry wszystko naraz, zabieram problemy i cały dzien do łozka ,czesto zasnąc nie moge. W ciągu dnia nie moge sie skupic, jestem nerwowa ,krzycze na ludzi. Co polecacie? Stosowałam nervosol ale niewiele pomogl

Gość pytajniczek.
a nie mozesz zwyczajnie pojsc do lekarza?

Gość pytajniczek.
a nie mozesz zwyczajnie pojsc do lekarza?

Gość ,lkjhbgvf
jest taka reklama,kobieta z kolcami:) zapomnialam nazwe ale mama to bierze i delikatnie pomaga+picie melisy...

Gość dkkhkjhkhk
nervomix

Gość małarozmówka
Ja kupiłam ostatnio Extra Spasmina taki ziołowy lek. Dla mnie super.

Gość kluska leniwa und kopytko
a ja kiedys łykałam kalmsy ale kilka naraz i okazyjnie, a nie regularnie i po jednym a przy wieeeelu stresach to lepiej techniki relaksacyjne, jakis lekki sport ( teraz coraz cieplej, mozna chociazby pospacerowac przed snem ) , relaksujaca kapiel wieczorem . nikt nie jest wszechmocny i wszystkiego na swoich barkach nie uniesie - moze mozesz odpuscic nieco?;) o ile rozumiem lęk przed operacją , bo jest normalny to co do reszty - może za bardzo się przejmujesz i wszystko musisz mieć zrobione perfect? sama piszesz, ze matura jest siostry - dlaczego ty sie tym martwisz? swoją juz zdałas;)

jesli czeka cię operacja to zanim zaczniesz brać leki skontaktuj się z lekażem. wszystkie leki mają wpływ na ogrganizm a przed operacją zasze pytają co się bierze. widac ma to znaczenie picie melisy naprawdę pomaga. sport trż dobry pomysł. spacery, bieganie albo zapisz się na jakąś jogę (mnie bardzo uspokoiła)

Gość gość
Na mobego meza jedynie dziala dovrze bez otumaniania strescontrol z Olimpu i najszybciej