Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia marysia...

wyniki rekrutacji do przedszkola, już są!

Polecane posty

Gość kasia marysia...

hurra! nam się udało, synek się dostał. Kraków. co za kraj, czekałam na nie jak na wyniki matury conajmniej...

Gość xero33
ja jeszcze czekam-wyniki po 15....kuzwa poroniony kraj, przedszkole powino byc dostepne bez łaski dla kazdego dziecka w wieku przedszkolnym

Gość gngjbvgng
A u nas dopiero 23 kwietnia są...

Gość gngjbvgng
A u nas dopiero 23 kwietnia są...

ja też czekam mam dość ,jestem zajechana ciągle praca dzieci i jeszcze o przedszkole trzeba się stresować ,jak się nie dostanie to oszaleje:(

wyniki powinny już być rano byłam nie było ale teraz pewnie są ale mam stresa jak przed egzaminem chore to:(

jak ja wam współczuję :( nas ten problem na szczęście nie dotyczy w tym roku :) córa w 2010 dostała się do przedszkola i automatycznie ma przedłużane ale za rok mały ma iść do przedszkola więc i ja będę się tak stresować jak wy teraz :(

ja mam z tym gorzej bo do grupy 4 latków to już grupa istnieje że szkoda gadać

no moja też do 4-latków wskakiwała bo jak miała 3 to przedszkola nie dostaliśmy myślę że może być łatwiej niż do 3-latków bo większość rodziców juz coś pozałatwiało i jest mniej chętnych, a miejsca zawsze jakieś się zrobią

u nas o 14. też czekam jak na wyniki egzaminu :) nawet mi się dzisiaj śniło

u nas o 14. też czekam jak na wyniki egzaminu :) nawet mi się dzisiaj śniło

chciała bym by tak było ,ubieram się i zaraz lecimy zobaczyć bo oszaleje jestem jak bomba od wczoraj przez to wszystko

Gość MagdaGdynia ...
Ja muszę czekać do 25 maja :O

ubieramy sie i zaraz lecimy zobaczyć bo stres mnie wykończy

to jest wszystko chore ale mam nerwy na to czy nie mogło by być normalnie i jak tu rodzić dzieci :(zaraz się ubieramy i lecimy zobaczyć :(

Gość xero33
a ja dzownilam wlasnie do prywatnego, zeby dowiedziec sie jak u nich z miejscami i dowiedzialam sie, ze na razie miejsca sa, ale juz przewiduja nalot rodzicow, ktorych dzieci dzis nie dostana sie do przedszkola panstowowego....a zeby miec zagwarantowane miejsce w tym prywatnym trzeba podpisac umowe i zaplacic wpisowe-uwaga-bagatela 670 zł:O:O:O:O:O nie wiem co robic, jak moje dziecko sie nie dostanie-bo przy zapisywaniu malej, pani dyrektor przedszkola zapewniala, ze dopiero 1 wrzesnia okaze sie faktycznie kto sie dostal, a kto nie bo czesc dzieci dostaje sie do kilku placowek i potem rezygnuje i wskakuja dzieci z listy rezerwowej i w tamtym roku przyjela w ten sposob wszystkie zgloszone dzieci.....

Gość a nam się znów
nie udało. mam dość!!!! zostaje prywatne, 500 zł wpisowego na start i to bezzwrotnego.

Ja też dziś dostałam maila ze Mania sie dostała do zerówki :D Jak ktoś jest z Krakowa to na białym Prądniku w przedszkolu ZAWSZE są miejsca. Trzeba od września iść i pytać. Nigdy tam nie mają kompletu.

Gość czekoladka marmoladka,.
przedszkole na kurdwanowie -kraków, wielkie 400 dzieciaków, moloch po prostu, dostały się tylko i wyłącznie pięciolatki i dzieci samotnych matek. ani jednego dziecka z puntami poniżej 100. a jak dwoje rodziców pracuje tj 40 punktów. NO i oczywiście dzieci kontynuujące edukacje

tak tylko jak ja mieszkam na kurdwanowie, to prądnik biały to dla mnie pół świata. Nie wyobrażam sobie tak codziennie wozić dzieci.

Gość albo rybki albo akwarium
skoro nie wyobrazasz sobie codziennie tak wozic dzieci to musisz wyobrazic sobie przedszkole prywatne

ale jak to czekać do 1 września na końcową listę dzieci przyjętych ? Przecież ma się parę dni na potwierdzenie chęci posłania dziecka do jednego wybranego przedszkola, po tym lista ze zwolnionymi miejscami jest aktualizowana.

A nie ma innego przedszkola tam? W tym na BP jest setka dzieciaków ale przedszkole moim zdaniem takie sobie, kadry nie ma, kasy na nic nie ma i tylko choroby choroby choroby... Ja wypisalam mlodych, znajomi tez pozabierali dzieci stamtąd. Co roku tam jest tak że mają wolne miejsca a potem jeszcze wiecej wolnych miejsc bo ludzie zabierają dzieciaki. Ja wzielam moich przez choroby ale sąsiedzi wzieli synka (byl w grupie z moim synkiem) bo byli niezadowoleni z opieki i warunków. Ja np dowiedzialam sie w polowie roku ze grupa Mani nie ma juz opiekunki i po godz 11 rozdzielają dzieci i wysylaja do innych grup bo dwie panie z grupy mani sa na l4 do konca roku... i takich numerów tam pelno niestety wiec się nie dziwię że ludzie rezygnują. Fajne prywatne przedszkole masz na azorach (ale to tez kawalek z kurdwanowa) placisz 650 zl ale masz w tym basen, angielski, rytmikę, tance, ksiazki, przybory itd itp nawet ubezpieczenie teatrzyki i nie pamietam co tam jeszcze. Ogólnie wychodzi na jedno co w panstwowym bys to wszystko oplacała. To mialabyć aleternatywa dla Mani jak by sie nie dostalą do zerowki, bo dyrektorka jest swietna i bylby dla Maniusi tam indywidualny tok wedlug potrzeb, no ale sie dostalą a tu tez dyrektorka świetna w tej SP wiec jestem zadowolona. Zostanie kasa na inne rzeczy :)

Gość anika092042049204!!!
ja zapisałam do prywatnego i mam święty spokój

No właśnie :) ja też zapisałam do prywatnego, na razie do żłobka ale na jedno wychodzi :) i mam święty spokój bo tam sprawiedliwie decyduje kolejność zgłoszeń.

Gość pomaranczowa sukienkaaa
do mamy z Kurdwanowa - polecam przedszkole nr 28 na Biezanowie z oddzialami integracyjnymi , zadzwon i zapytaj... dzisiaj wieczorem sie moge dowiedziec czy sa miejsca i jak to wyglada. blisko Kurdwanowa.

Gość lela***
Dziewczyny, a ile płacicie za przedszkole? Ja byłam dziś w przedszkolu i u nas jeszcze list nie wywiesili...

Gość kawa kawa czarna
u nas 5 godzin jest bezpłatnych, a kazda następna 3,50 zł. opłata zywieniowa 6 zł dziennie.moja córka chodzi na 7 godz i miesięcznie wychodzi nas 250 zł. Jak jest chora czy nie idzie z innych powodów to odliczają każdy dzień (czego niestety nie ma w prywatnych)

dzięki za info. Mam zamiar zacząc od Kozłówka, ul Spóldzielców, podobno tam są jakieś miejsca, jak się nie uda bedę pytać w Bieżanowie.

Gość wiosenna mamo ale
zareklamowałas to przedszkole na prądniku :) nic tylko tam wysylać malucha