Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresja mam 20 lat

Zabił się...

Polecane posty

Gość depresja mam 20 lat

Dowiedzialam sie ,ze mój znajomy nie zyje..Możecie mnie zminusować za ten komentarz ale ja się pytam gdzie byli jego bliscy kiedy ich tak potrzebował kiedy ogarniał go mrok, koledzy bliscy mowili ,ze nic na to nie wskazywało..to świadczy tylko o tym jak był dla nich odległy, jakich miał przyjaciół.. przykro że tak młody chłopak nie żyje... TRZEBA UMIEĆ SŁUCHAĆ , wysłuchac jego problemów, pomóc. Dziewczyna go zostawiła a ten nie mogąc sobie poradzić z problemami odebrał sobie zycie. Nie piszcie ,ze to głupiec- bo nie ocenia sie to siedzi w nas w naszej głowie i te wszystkie emocje i to ,ze czasami nie mozemy juz nic zrobić i myślim ,ze nikt nas nie zrozumie i nie pomoze.. Trzeba uważać i wiedzieć jak pomóc i wysłuchać a nie oceniac!!!!! :(((((

Gość prawik91banned9
a ty gdzie byłas kolezaneczko? :o🖐️

Gość taka jedna blondi
Przy mnie też nie ma nikogo ,mysle o samobójstwie od dawna...

Gość jak znajomy to trzeba
bylo mu pomoc a nie teraz jeczec 🖐️

Gość prawik91banned9
a ty gdzie byłas kolezaneczko? :o🖐️

Gość taka jedna blondi
Ja też jestem sama ,rodzina ma mnie gdzieś myślę o śmierci od dawna.

Gość kaja-09876
no właśnie, wielu ludziom wystarczy rozmowa bo często gdy duszą w sobie wszystkie emocje to nie wytrzymują i się zabijają:/

Gość dsagasgsa
prawdziwy inteligent cieszy się życiem tzn. ogląda taniec z gwiazdami i przez 60 lat spłaca mieszkanie w bloku, co trzy lata wyjeżdżając na basen do turcji

Gość depresja mam 20 lat
po pierwsze jestem z nim na cześc tylko i tyle nie gadam z nim nawet bo to kumpel mojego kolegi z którym kiedyś ręciłam , jestem dalsza znajomą a nie taka koleżaneczką!! też myślę często o samobójstwie to mnie trzyma przy zyciu bo mysląc o tym mam jakie wyjście...

Gość auorko, jestes beznadziejna,
nic nie wiesz o życiu . Kilka lat temu zabiła się moja najbliższa przyjaciółka, która owszem, miała problemy ,rozmawiałyśmy o nich , ale nigdy nie pomyślałabym ,że to zrobi. To był słabszy dzień, napiła się i łyknęłą tabletki. Nie mogłam w to uwierzyć ,więc nie pierdol głupot.Samobójca nie chcodzi i nie gada wszystkim dookoła ,że chce się zabić!

Gość depresja mam 20 lat
po pierwsze jestem z nim na cześc tylko i tyle nie gadam z nim nawet bo to kumpel mojego kolegi z którym kiedyś ręciłam , jestem dalsza znajomą a nie taka koleżaneczką!! też myślę często o samobójstwie to mnie trzyma przy zyciu bo mysląc o tym mam jakie wyjście...

Gość szumilaska
ale gdzie mamy ci zminusować ten komentarz ? :O