Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedodoswiadczonych

blacha do ciasta

Polecane posty

Gość pytaniedodoswiadczonych

zakupiłam nową blachę do ciasta, mówi się że przed użyciem trzeba ją wypalić, ja nie mam pojęcia jak to zrobić, pomóżcie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość i znowu ona
Ja nigdy nic takiego nie robie z nową blaszką ..wysmaruj ja porządnie ,posyp bułka tarta ,na to ciasto i siup do piekarnika:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytaniedodoswiadczonych
dzięki, tak zrobię, wyszoruję i zacznę normalnie używać bez tego "wypalania"

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość raducho
Nie słuchaj tych amatorów blachę wluz do piekarnika na godzinę i masz wystarczy temperatura 250

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×