Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibabbbbkaaaa

Opóźnienie miesiączki po badaniu HSG!!!

Polecane posty

Gość alibabbbbkaaaa

Dziewczyny, czy któraś tak miała? cykle na ogół 31 dni, dziś 36 dzień i ani widu ani słychu @ poradzi któraś?

Gość alibabbbbkaaaa
żadna tak nie miała? :(

Gość alibabbbbkaaaa
up up

Gość ona kiedyś po hsg
Jeśli akurat starałaś się o bobaska, to jest 99% pewności, że możesz być w ciąży. Przy braku innych problemów (nasienie, hormony, jajeczkowanie), po hsg najłatwiej zajść w ciążę w pierwszych cyklach. Ja zaszłam w drugim po hsg.

Gość alibabbbbkaaaa
staramy się o bobaska, problem polega na tym, że jak byłam u lekarza w 13 dc, to powiedział, że owu raczej w tym miesiącu nie będzie :( hormony mam ok. nasienie też dobre

Gość alibabbbbkaaaa
ale dzięki za odpowiedź ;)

Gość ona kiedyś po hsg
Być może miałaś pusty cykl, są i takie nawet u zdrowej kobiety. A mogło być tak, że owu miałaś wcześniej i stąd brak pęcherzyka. Co prawda powinno wtedy być widoczne ciałko żółte i płyn w zatoce douglasa ... albo owu się przesunęła w drugą stronę, może lekarz nie dojrzał pęcherzyka, a ten rósł wolniej ... a może lekarz tak specjalnie ci powiedział ... tych a może jest więcej, zrób test , wtedy będziesz miała jasność.

Gość alibabbbbkaaaa
dzięki :) no chyba jutro sprawdzę, a w razie czego umówię się do lekarza na przyszły tydzień myślałam, że tak się może zdarzyć po tym badaniu :) dzięki za pomoc

Gość alibabbbbkaaaa
no niestety test negatywny. dziś 37 dc i dalej cisza :( @ nie ma więc to pewnie jakieś zachwiania hormonalne

Gość alibabbbbkaaaa
no niestety test negatywny. dziś 37 dc i dalej cisza :( @ nie ma więc to pewnie jakieś zachwiania hormonalne