Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezzzzrobotna

czy uda mi się wkleić tu post?

Polecane posty

TEST.

Chwilowo kafe działa wiec przyszlam się tu pożalić jak skończyłam GŁOWNIE przez piękną Jagier z krzyżem rodowodowym Kevina na mnie i na niemiecki amazon. Ona powinna być wyrzucona z Niemiec za to. I tak powiesiła NORMALNEGO człowieka. Jaki był taki był, ale był. Bo ja tez mam ten krzyż rodowodowy i nie dał mi rady, taka firma i się powiesił. Ale wina jest KEVINA w Katowicach gdzie wszyscy na mnie krzyżami rodowodowymi wiecie zamiast pozwolić mi odejśc - tak dostałam zwolnienie dyscyplinarne, negatywną ocenę pracy i nie mając pracy któryś rok - w sumie? 12 czekam na rente i emeryturę matki. A ta Ilona jak bez matury to wiecie - Niemiec miał maturę. Ona jest PANI PONIATOWSKA a kogo to obchodzi. A ci lekarze tam to JEDEN KANIBALIZM. No i zostaje ich pociąć piła spalinową i nikogo nie było i tyle. Nie mam tak życzyć bo po mnie przyjdą. No nie jest to takie proste. Przyjść mogą , ale co z tego? I tak BĘDĘ i tyle. Tylko w innym stanie skupienia i to samo. Bo czy się boję? No ja wiem jak to jest być duchem. Nie za bardzo można sie poruszać. Trochę i tyle. No i ból jak cię zabijają i to wszystko. Tyle :(

Wiecie ja nikomu nie życzę żle ale ci lekarze są naprawdę BEZNADZIEJNYMI ZERAMI. I wiecie nawet w Kevinie nikt czegoś takiego nie wymyślić żeby walić w kogoś krzyżem rodowodowym Kevina Poniatowskiego. A czy to działa sluchajcie? I po pierwsze - ten krzyż trzeba mieć. A oni go mają? I tyle. I wiecie ten z borówek szef też się powiesił i takiemu to nie dadzą jak pracę można było mieć - przynajmniej kilka osób, a takiemu co wielka firma, nie wiadomo o co chodzi - jakie szanse na pracę tam? To takiemu dadzą i to Kevina - na szczęscie i tak go nie mają. Ale nie mogli dać takiego szefowi na borówkach i by praca była? A reszta? No wiecie co... :( Róbcie se co chcecie - ja tylko moje pieniądze i dalej swoje. CO ROBIĆ? Ale historia, ja nie mogę :( Ja to miałam wiedzieć i bym sobie poszła od razu po 2 dniach czy tygodniu. Bo teraz będzie że papier dla mnie sie liczył, a dla nich krzyż rodowodowy. No wiecie... to mieli powiedzieć , ze oprócz papieru są inne wartości i zawsze należy o tym pamiętać. I jeszcze jakie. KRZYŻ RODOWODOWY KEVINA PONIATOWSKIEGo - idę po Chopena wiecie. Naprawdę :(

Oni wiecie nawet tego krzyża nie mają. To jest ich władza i jeszcze powiem wam inna ich władza to ODCINKI w polsce. Wszystko. I powiem wam ja jeszcze kiedyś TAK ZDRUZGOTANA UCZELNIĄ NIE BYŁAM SWOJĄ. Ale teraz to juz ZAŁAM. Bo powiem wam co ci prawdziwi fitosocjolodzy mieli robić? ARTYKUŁY powiem wam. Ale kazdy by ich okradł wam powiedzą - to jedna cyferka - zmienić i wszystko bez zmian. No to mieli się zabezpieczyć. Użyć pewnego środka i tyle. No i taka jest ta moja katedra. No ale prac nie ma, wszystko zniszczone i tyle. Ja kiedyś ich gdzieś tam w banku spotkam wiecie. Czemu nie? I tyle :(