Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Despire21

Tabletki anty

Polecane posty

Gość Despire21

Witam wszystkich ;) mam cholerny problem, przynajmniej jak dl mnie od września 2011 zaczęłam brać tabletki lesinelle, ale w marcu mimo recepty nie mogłam ich nigdzie wykupić i w aptece wydano mi daylette . Zaczęłam je brać od razu jak skończyło mi się lasinelle. Okres powinnam mieć w wtorek-środę a mamy piątek :< Tabletki brałam codziennie, do kontaktu chłopakiem co najwyżej brałam godzinę później, (widuje się z chłopakiem raz w miesiącu z racji odległości, pech chciał, że zaraz po okresie do dni płodnych, później miałam jedną obsówe z tabletka wzięta 3 godziny po czasie, ale w tamtym czasie stosunków już nie było. Czy panikuje za wcześnie , że mogę być w ciąży czy zmiana tabletek (ten sam skład nie brałam nagle mniejszej dawki hormonów) mogła mi po prostu rozregulować cykl? nie mam żadnych porannych wymiotów, bólów brzycha, troche biegunkę... :< jestem na pierwszym roku studiów i nie koniecznie chciałabym być w ciąży, bo mieszkamy z chłopakiem od siebie daleko ;/ mimo iż jesteśmy ze sobą długo.

ja też biorę tabletki anty (naraya) czasem też brałam je po stosunku a czasem zapomniałam,ale wzięłam na drugi dzień ;) zawsze miałam okres parę dni wcześniej a teraz mi się spóźnia parę dni a czasem też mam wcześniej a czasem w terminie. myślę że nic się nie rozregulowało ani że to od razu ciąża, ale skoro masz wątpliwości to zrób test i się okaże :)

Gość gladiatorka_199989
witam byłabym bardzo wdzieczna za opinie na temat Lesinelle, dostałam od ginekologa te pigułki a boje sie ze po nich schudne, a jestem dosc szczupła i wolałabym raczej przytyc. czy u was dziewczyny nastapiła utrata wagi? jakie są wasze ogolne opinie?

Gość gladiatorka_199989
przepraszam ze tu pytam ale podłaczyłam sie do tematu aby niepotrzebnie nie zakładac nastepnych.

Gość niććc
ooo a ja bym chciała schudnąć :) czy one odchudzają ????