Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqdqdwdqwdqwdwqdqdw

czemu faceci maja takie debilne zwyczaje ,ze

Polecane posty

lataja za kobieta , szaleja za nia normalnie ,a jak ona okaże im troche zainteresowania chociaż to czesto znikaja bez słowa? no powiedzcie mi dlaczego bo ja tego za cholere nie rozumiem

Gość Ponapo
I nigdy nie zrozumiesz.

tzn wiadomo ,ze nie wszyscy no ,ale niektorzy tak robią i ja sie z tym spotkałam i moje kolezanki też..

a potem nie raz sie odezwa po jakimś czasie jakby nigdy nic wtedy ja im przewaznie nie odpisuje mam wrazenie ,ze faceci sie czegoś boją czy co? wiec po co wypisuja wcześniej codzienie smsy ,albo mowią jaka to dziewczyna nie jest piekna i ,ze nie moga bez niej zyc

Ja też tak miałam tylko odwrotnie- ciekawe i kręcące jest gonienie za króliczkiem, a jak się już go zdobędzie to czas poszukać innego uciekającego...

ale dlaczego tak jest ,ze jak sie dogoni tego kroliczka to nie mozna z nim zostac? nie rozumiem chyba psychiki facetow.. a cała rzesza chce zaliczyć tylko ,albo niezobowiazujacego seksu .. a co im szkodzi wejsc w zwiazek?

Gość przyczyn może być multum
w końcu kiedyś trzeba wytrzeźwieć, sądzę że to o to chodzi

Gość i napewno też
bo faceci juz tacy sa :O jak juz osiagna swoj cel to traca zainteresowanie kobieta:O Dlatego nie warto przed nimi calkowicie sie odkrywac,bo wtedy czuja sie pewniakami i traca zainteresowanie kobieta :O

Gość przyczyn może być multum
co im szkodzi?? hehe

Gość xzxzss
aha a potem wy mówicie że to tylko przyjaźń >>

teraz takiego jednego zlewam juz od poł roku bo w sumie nie zbyt mi sie podoba mimo ,ze jest nawet przystojny. ale on sie nie poddaje i ciagle pisze maile .. jakbym okazała mu zainteresowanie i poszła z nim do łozka to możliwe ,ze zaczałby sobie szukac natepnej

Nie tylko faceci tacy są. Nie jest zwyczajnie gotowy na związek/ nie do końca wierzy, że to ta jedyna i zostawia sobie otwartą furtkę. Z tego się wyrasta, ja przynajmniej wyrosłam :)

i napewno też - no nie warto.. w tamtym roku poznałam faceta . to on do mnie codziennie podchodził choc byli inni ludzi i to tacy co ich znał . zapraszał mnie tu i tam.. mieszkalismy w innych miastach wiec codziennie pisał smsy i dawał sygnały jednoznaczne ,ze mu sie podobał w sumie to mowił to wprost . spotkalismy sie ze 4 razy ,czy 3. ostatnie nasze spotkanie to były moje odwiedziny u niego w miescie ( chyba niepotrzebnie ja do niego jechalam czy co?) bo byl na tym spotkaniu jakiś dziwny ,a potem nie zadzwonił juz a sam mnie zapraszał

Dla kogo jak dla kogo ,ale dla mnie ktoś kto mnie olał nie ma juz otwartej furtki bo co prawda co niektorzy sie probowali nagle odzywac ,ale ich zlealam ;) i dobrze im tak

Gość i napewno też
Nie chca zobowiazan ,odpowiedzialnosci ,sa niedojrzalymi facetami-gowniarzami a nie mezczyznami :O Dzisiaj ta ,a jutro tamta,urosna im piora jak sie w nich zakocha jedna czy druga to potem probuja dalej . Pocieszyc sie mozna tylko tym,ze jak taki trafi na kobiete niedostepna i nieosiagalna,zakocha sie w niej a nie ma u niej szans to potem robi sie z niego taki biedny maly nieszczesliwy zagubiony chlopczyk ,wyjacy do Ksiezyca ! I dobrze mu tak i tego zycze wszystkim gnojkom manupulujacym,wykorzystujacym i raniacym kobiety ! :D:D:D:D

a i z tamtym facetem co mnie zaprosił do siebie do niczego nie doszło

to jest dość charakterystyczne w młodym wieku. Zobaczcie: jak jest ten etap starania to kokietuje się, stroi, stara o względy drugiej osoby. Jak już jest związek- to oprócz tych dobrych chwil pojawiają się problemy, zazdrość- już nie uchodzi bezkarnie flirt z innymi...

Gość xzxzss
A ja tak z kobieta rozmawiałem, pisaliśmy smsy nawet parę razy się spotkaliśmy i widziałem że było fajnie między nami to zaproponowałem czy nie stworzylibyśmy związku. Ona mi wyjechała z przyjaźnią. W sumię mam nadzieję, że jednak zmieni zdanie i nie chcę zrywać kontaktu. Dwa dni później jak wyszedłem z kolegą na 4h i powiedziałem, że nie wyślę jej smsa, to zrobiła wielkiego focha jak ja to do niej mogę nie wysłać smsa.. Nie rozumiem jej o co chodzi.

no nie tylko w młodym bo faceci po 30-stce czy nawet starsi maja takie zwyczaje .. przecież nie raz im odpbijaja korby i nagle rzucają zone dla innej ...

Gość efweg
bo faceci to DNOOOOOOOOOOOO. :classic_cool:

No w sumie racja... Wszystko wokół związku- albo się go boi, albo się w nim dusi i szuka atrakcji..

Gość efweg
jestem z jednym, jestesmy mlodzi, ja 18 on 23, ale i tak wiem ze on pojdzie w tango z inna, predzej czy pozniej.. wiec trzymam dystans..:)

Gość Ponapo
Ponieważ kobiety to samo zło.

Gość efweg
najwazniejsze jest miec swiadomosc ze nic nie trwa wiecznie, nawet ta najsilniejsza milosc.. a jak masz ta swiadomosc jest o wieeele lepiej, duzo bolu mozna sobie zaoszczedzic

Gość i napewno też
dwqdqdwdq niestety taka smutna rzeczywistosc :O mialam podobne zwiazki albo ostatnio tez historie podobna do twojej.wydzwanial do mnie zalezalo mu,spotkalismy sie tez 4 czy 5 razy i jak zauwazyl,bo chyba bylo to po mnie widac,ze mi zaczyna zalezec i sie nim zauroczylam albo i w nim zakochalam moze nawet-to tez sie zmienil i zaczal juz mnie traktowac inaczej,jakby z gory ,bo poczul sie pewny i juz tak jakby mnie zdobyl:O Tez juz do mnie nie zadzwonil ..ja sadze ze tak jak ten twoj albo moze poznal kogos innego albo stracil zainteresowanie,bo moze to taki typ faceta co musi dlugo zabiegac ,walczyc i chodzic za laska albo ciagle nie byc pewnym jej uczuc . A jak trafil na taka ,z ktora to za latwo i gladko idzie to ona nie jest dla niego zadnym wyzwaniem a tylko podbudowuje mu ego,ze tak szybko moze zakrecic laska ,wiec jest fajny i przystojny i wogole super :D Stad moj wniosek,ze nie ma sensu odkrywac swoich kart za predko albo wogole tak do konca,chyba ze po slubie :D niech najpierw on ci pokaze ze mu bardzo na tobie zalezy ,nigdy na odwrot:O