Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bumbumbumbum

O CO MU CHODZI?!

Polecane posty

Gość bumbumbumbum

poszlam wczoraj na popijawe do klubu ze znajomymi z okazji urodzin jednej z moich najlepszych kolezanek. pytalam faceta czy nie ma nic przeciwko temu i czy nie ma z tym problemow. powiedzial, ze nie, ze ten zwiazek to nie klatka i ze moge isc jak chce. wiec poszlam :classic_cool: wyslalam mu chyba z 5 smsow wczorajszego wieczoru, jednego nad ranem jak wrocilam do domu. NIE ODPISAL. foch jak stad do chin. o co mu chodzi? skoro skonsultowalam to wyjscie z nim i powiedzial ze nie ma nic przeciwko?

Gość Apasz24
Ciota nie facet... o co tu się fochać, jak nie ciągnęłaś fiutów po kiblach to nic złęgo sie nie stało

Gość bumbumbumbum
siedzialam kulturalnie przy stole i saczylam drinki. :classic_cool: zdjecia sobie robilismy i byly wyglupy, tance. nie odezwie sie juz do niego dopoki sam sie nei odezwie. caly czas sie bezpodstawnie focha o cos :o

Gość zawiedziony1410
moze spal w nocy?

Gość a może tak cię kocha że jest
zazdrosny? :classic_cool:

Gość bumbumbumbum
pewnie ze spal, ale wiem ze na bank dopiero po 1 poszedl spac, a ja te smsy wysylalam przed 12. pozniej tylko jednego rano. na 100% teraz nie spi, a nie odpisal mi nic. :o zero zainteresowania.

Gość Ponapo
Jak siedzi się na imprezie to sie nie wysyła smsów

Gość bumbumbumbum
ale wyjscie z nim skonsultowalam, pytalam czy na pewno sie dobrze z tym czuje. powiedzial ze nie musze go o zdanie pytac jesli chodzi o takie rzeczy. pierwsza sie teraz nie odezwe. jak ja nienawidze byc w zwiazkach, lepiej zylo mi sie jako singiel :O 🖐️

Gość powiem i ja......
też nie rozumiem takiego zachowania skoro wiedział o tej imprezie i nie miał nic przeciwko daj sobie na luz nie pisz nie dzwoń zaczekaj aż się sam odezwie

Gość szuja
znam to. mialam podobnie-tylko gorzej. powiedzialam mu, ze ide z kolezankami na piwo, on na to ok i ze mam zadzwonic jak juz dotrzemy, żeby sie nie martwil. zadzwoniłam. A on na to, że szlajam się po barach i nie jestem go warta. to jest dopiero jazda.

Gość bumbumbumbum
dlaczego nie? pamietalam o nim caly czas, pisalam co sie dzieje i tak dalej. lacznie 6 smsow wyslalam i jestem pewna ze je przeczytal. zalosny problem, wiem. strasznie mnie wkurza cos takiego. :o

Gość Blah blah bla
Powiem tobie ze tez tak mam ze swoim...niby wszystko ok a potem fochy jak mu opowiadam ze dobrze sie bawilam...pozatym strzela focha o wszystko, nawet ze mu nie odpisuje od razu jak jestem na imprezie (kto ma na to czas?) i o to ze nie wiem o ktorej doklasnie wroce :D szczerze? olewam to. Wiem ze on sie boi panicznie ze go zdradze, ale sie do tego nie przyzna. Ma uraz bo byl zdradzany. Ale najlepsze jest to ze jak on gdzies wychodzi z kumplami to wcale sie nie odzywa a jak wraca to jakby chcial mi na zlosc zrobic i opowiada (koloryzuje), a jak mowie mu ze nie chce tego sluchac to strzela focha ze mu zazdroszcze bo swietnie sie bezemnie bawil :D

Gość Apasz24
A ja tam myślę, ze coś mu się stało :(

Gość bumbumbumbum
szuja, wspolczuje . a ten facet to dupek. :o z mna jest tak, ze ja ogolnie nie pije ani nie wychodze na imprezy. myslalam nad tym zeby nie isc, bo bez niego nie wypada, bo pogoda nie ta, bo zimno, bo nie mam sie w co ubrac. poszlam i nie zaluje, bo wybawilam sie i mi sie podobalo. po prostu takiego focha sie nie spodziewalam.

Gość Blah blah bla
sluchaj autorko...masz sie swietnie bawic na imprezie, nie zdawaj mu raportow co 5 minut, bo on siedzi w domu, nudzi sie i tak wyobraznia robi swoje i na pewno wyobraza sobie ze go zdradzasz. Foch bedzie tak czy siak wiec olej to i nastepnym razem wyslim mu sms jak dojdziesz na impreze, potem jak skonczysz. Koniec, po co sobie psuc wieczor

Gość bumbumbumbum
nic mu sie nie stalo na 100%! wiem ze wczoraj poszedl sobie na trening i wrocil po 22, po 1 jeszcze nie spal, siedzial w domu caly wieczor. juz mielismy jedno rozstanie, bo byl tak zazdrosny, ze to sie w glowie nie miescilo. nigdzie nie moglam wyjsc, kiedy rozmawialam z kolegami, to on stwierdzil ze go zdradzalam z nimi. komedia. :o zobaczymy czy mu przejdzie

Gość szuja
rozumiem. Ja tez rzadko wychodzę. Co zamierzasz teraz zrobić?

Gość Blah blah bla
nie ma co byc z zazdrosnikiem, pewnie jakies kompleksy mega ma

Gość bumbumbumbum
ech to nie byl raport co 5 min... pisalam mu np ze teraz idziemy do tego klubu, ze bylismy w tamtym, ale sie nie podobalo za bardzo. nic konkretnego. teraz zamierzam sie nei odzywac, zajme sie soba, moze gdzies wyjde, bo mam caly dzien wolny. nawet na telefon nie bede zerkac czesto. po prostu ciekawi mnie kiedy sie odezwie ;)