Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Czemu tak wielu facetów nie pakuje? Poprawiło by im to samopoczucie.

Polecane posty

To samo z kobietami, czemu wiele pulchnych kobiet nie pracuje nad sobą? Znam taką jedną, chorobliwie otyłą, ale dziewczyna z tym walczy, kupiła sobie rower i ostro trenuje, dziewczyna mi imponuje, bo już kilka lat walczy z otyłością. Ja od wielu lat ćwiczę w domu a także jeżdżę na rowerze. Dzięki temu mam sylwetkę i siłę, ćwiczenia zajmują mi dziennie 20 minut, fakt że są ciężkie, ale dzięki nim wyglądam fajnie, daje mi to poczucie jakieś wyższości, nad ludźmi co mają brzuchy i są grubi. Dziwi mnie to, że wiele facetów i kobiet nie dba o siebie a to takie proste. Nie trzeba chodzić na siłownię, ani stosować jakiś diet. Wystarczy dziennie ćwiczyć. Co prawda i tak nigdy nikogo miał nie będę, ale przynajmniej poprawia mi to samopoczucie.

Gość niekonieczny
kiedyś przestaniesz ćwiczyć, raczej nie będziesz robił tego przez całe życie. A za dwadzieścia lat jakiś kołek powie do ciebie : czemu nie żwiczysz, ja ćwiczę i mam piękne ciało :P Łosiu, każdy przechodzi taki etap w swoim zyciu, że bierze się za siebie, biega, ciąga ciężary, pływa, uprawia sztuki walki. Tylko nie każdy sie z tym obnosi.

Gość mariuusz83
Bo to sa jakie pipki a nie goscie. nie wiem jak nie mozna kilka razy w tygondiu na pakerni pokoksić, z kolegami wyskoczyc na browara albo ponapierdalac sie z jakimis leszczami na sparingach za biedronką....;))))

niekonieczny-Nie chodzi mi o to, aby tym żyć. Są ludzie co dziennie klepia różaniec, chodzą do kościoła, pociskają swoją żonę, dziennie się golą itp. Ja tego nierobię, za to poświęcam ok 20-30 minut na dobę na ćwiczenia i to w pełni wystarcza, robię tak od kilku lat i jak tego nie zrobię, to czegoś mi brakuje. Taki nawyk. Rezultaty ćwiczeń widać już po roku regularnych ćwiczeń

Gość kotka mozna zawsze kochac
to czegoś mi brakuje. Taki nawyk. mam tak z jedzeniem :classic_cool: ach ta lodowka i uwierz 20 min to mało

Gość wiesz co.............
20 min dziennie???? ja cwiczze po 1,5 godz dziennie

Gość wiesz co.............
za jednym razem 1,5 godz o moja kochanica jest wymagajaca nic tak dorze nie roi sylwetce jak udane zycie seksualne

Zależy jakie ćwiczenia, np pompki w pozycji stojącej, to nie wydolisz więcej niż 20-30, brzuszki w pozycji wiczącej to też jakieś 50 razy i dość, mnie to wystarcza

Gość jcvghbjn
dlaczego tak wielu facetów jak zwiad pisze z bledami ortograficznymi? czy to nie poprawiloby ich samopoczucia?