Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesineeellleee

Pilna sprawa!

Polecane posty

Gość lesineeellleee

Jak mozna załatwić tabletki anty? Byłam dziś zapisana do ginekologa i od dziś miałam brac kolejne opakowanie tabletek. Ale lekarka jednak wzieła sobie dziś urlop. Dzowniłam do szpitala ginekologicznego gdzie przyjmują tez lekarze. Okazało sie że juz koncza prace. :(( Co moge zrobic? Pielegniarka z rejestracji powiedziała mi ze moge w aptece kupic ale doniesc bym musiała recepte. Byłam w jednej to kierowniczka nie wyraziła zgody. Czy może ktoras z Was miała taki problem? Na pogotowieu wypisuja leki? A rodzinny lekarz mozę wypisac?

Rodzinny może wypisać, ale jak bedzie chciał. Spróbuj, weź na 1 opakowanie, a po następne pójdziesz do gina. Ja dlatego nie zostawiam sobie załatwiania recept na ostatnią chwilę.

Gość lesineeellleee
Masz racje ale sie wkopałam:(

Gość powiem i ja......
masz dwa wyjścia lekarz rodzinny który może ale nie musi wypisać receptę ( mój nie ma z tym problemu ) albo idziesz do apteki mówisz co i jak i kupujesz tabletki na 100 % mówiąc że po weekendzie przyniesiesz receptę powinno się udać

Soróbuj u rodzinnego, na pewno przyjmuje jakis po południu, a nuż się uda, oni mogą przepisywać tylko muszą chcieć.

Gość krzywatutka
a tak z innej beczki - macie już jakieś plany na Sylwestra?

Gość lesineeellleee
Dzieki dziewczyny to ja juz nie trace czasu tylko pedze do przychodni i do apteki. No niestety z lekarzami rodzinnymi to nei zawsze tak jest przynajmniej w mojej przychodni czesto lubią uciekac na zwolnienia szczególnie w piatek kiedy czuć weekend;) Dzieki jeszcze raz:***

Gość lesineeellleee
a teraz możecie już wracać do garów i do pralek :)🖐️