Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie.mam.pojęcia

Jak w dzisiejszych czasach poznać partnera

Polecane posty

Gość nie.mam.pojęcia

Żyjemy w czasach wiecznego biegu za karierą i życia społecznego skupiającego się w internecie. Jak w tych warunkach poznać normalnego mężczyznę? Dużo czasu spędzam w pracy, a poznawanie ludzi przez internet mi nie wychodzi. W takim razie jak i gdzie?

Gość rtht5y6
w...pracy:D

Gość Z miłością jak z posiadaniem
Bóg to tylko wie.

Gość nie.mam.pojęcia
W pracy nikogo takiego nie ma..

Gość Z miłością jak z posiadaniem
bez trudu byś kogoś znalazła,pisząc na poważnie,tylko kwestia rozbija się o to,kto dla ciebie jest normalny,i to jest istota sprawy,czemu jest teraz z tym taki problem

jak robia to inni faceci ze jakas kobieta albo nawet kilka kocha ich albo chce z nimi byc. Co oni takiego robia ze ich pokochujecie nie umiem tak robic. Sam sie tego nie nauczylem i sam sie nie naucze.

Gość nie.mam.pojęcia
normalny, czyli z zasadami z kręgosłupem moralnym, co nie jest dzisiaj niestety oczywiste. Jeśli chodzi o internet, to próbowałąm, ale każdy oszukuje, udaje i mam wrażenie zmienia swoją osobowość na potrzebę chwili

A czy w ogóle ma sens szukanie partnera na siłę? Jak się pewnego dnia zjawi to się zjawi, a jak nie to nic się nie stanie... życie w pojedynkę może być bardziej ekscytujące, tylko trzeba wiedzieć jak z niego korzystać. Nie zastanawiałaś się przypadkiem czy nie stawiasz swoim kandydatom zbyt wysokich wymagań, dlatego też zmieniają się na potrzebę chwili? Mężczyznom trzeba dać możliwość pozostania sobą... oni się nie zmieniają zbytnio, a Ty też możesz się zaadaptować. Pomyśl nad tym... p.s przypuszczam,że jesteś ofiarą presji otoczenia i chcesz mieć kogoś, bo inni też mają...