Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bóle kośći ogonowej po porodzi

bóle kośći ogonowej po porodzie

Polecane posty

Gość bóle kośći ogonowej po porodzi

Dziewczyny urodziłam 4 dni temu. Mam straszne bóle kości ogonowej. Masakryczne. Czy jest jakaś nadzieja ze to przejdzie czy już mi tak zostanie i tylko interwencja chirurga będzie potrzebna. ile takie bóle mogą trwać. Proszę o pomoc.

MNie też mocno bolała kość ogonowa, ale miałam przy porodzie ostre bóle krzyżowe, więc ból w tamtym miejscu mnie nie dziwił... Ogólnie miałam po ciąży problem z kręgosłupem, nie powiem ile to trwało, ale na pewno zanim minął połóg, plecy już miałam w porządku.

Gość anika 28047
jak bedzie polozna u ciebie - a powinna byc to jej o tym powiedz , moze dojs do uszkodzenia kosci ogonowej podczas porodu . poczytaj w necie na ten temat.

Gość jdhfhd
Ja też miałam koszmarny ból kości, ale tak po 2-3 dniu przeszedł. Może faktycznie warto byłoby to z kimś skonsultować.

i ja w pierwszej ciąży miałam poród z bólami krzyżowymi , koszmar.Po porodzie długo bolała mnie kość ogonowa , po miesiącu miałam duże problemy żeby usiąść bez bólu.Po pół roku okazało się po RTG że miałam pękniętą kość ogonową , od lekarza usłyszałam że czasem to się zdarza............... Drugi poród bez bóli krzyżowych , jakby zupełnie bezbolesny w porównaniu do pierwszego odczułam, i zero bóli krzyża po porodzie.

i ja w pierwszej ciąży miałam poród z bólami krzyżowymi , koszmar.Po porodzie długo bolała mnie kość ogonowa , po miesiącu miałam duże problemy żeby usiąść bez bólu.Po pół roku okazało się po RTG że miałam pękniętą kość ogonową , od lekarza usłyszałam że czasem to się zdarza............... Drugi poród bez bóli krzyżowych , jakby zupełnie bezbolesny w porównaniu do pierwszego odczułam, i zero bóli krzyża po porodzie.