Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość FruziaFruzia

jak mam zrobic badania skoro mam plamienia a nie okres?PROSZE O PORADE!

Polecane posty

Gość FruziaFruzia

mam takie pytanko. otoz mam zrobic badania na tsh,lh i 17-ohp. ginekolog powiedziala mi, ze mam zrobic badanie w 5 dniu cyklu i po okresie. tylko jest pewien problem! mowie jej, ze ja nie krwawie, a mam tylko delikatne brazowe uplawy i nic wiecej i tak jest od stycznia tego roku. jak mam podejsc do badania? poza tym dostalam duphaston na wywolanie okresu- dzisiaj wzielam juz ostatnia tabletkie na wywolanie miesiaczki (ostatnia miesiaczke mialam 20 lutego). akutalnie od srody (czyli wlacznie z dzisiejszym dniem- 3 dni) znowu mam delikatnie brazowe uplawy i cholera nie wiem co sie dzieje ze mna...:/ boli mnie bardzo czesto w prawym boku, jakby jajnik?czesto bol przypomina mi bole menstruacyjne. w zeszlym roku jak bylam u ginekologa z tym, to powiedzial, ze to wina pecherza moczowego, ale nie przechodzi to. bol wystepuje codziennie trwa to juz moze z 5 miesiecy. wydaje mi sie, ze z tym bolem powiazany jest brak okresu, a sa tylko te dziwne "plamienia", ktore nie maja nic a nic krwi. i jak w takim przypadku podejsc do badania, jak nie ma sie okresu? i co to moze byc za bol z prawej strony? czyzby moze jakis torbiel?? bylam 2 razy u roznych lekarzy i kazdy to samo- bagatelizuje sprawe, a ja sie martwie. ps. mam pco.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować