Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszaleje

2 naraz...

Polecane posty

od prawie roku jestem z chlopakiem ale ostatnio nam sie troche nie ukladalo wiec dalam nam przerwe...w tym czasie poznalam fantastycznego goscia z ktorym mialam sobie tylko popisac...ale wyszlo tak ze pomiedzy nami zaiskrzylo...i teraz nie wiem co robic...bo kocham swojego chlopaka ale rowniez czuje cos do tego poznanego faceta...i zalezy mi na nich i wiem ze to moze chore ale nie chce stracic zadnego z nich a zycia podwojnego nie chce juz dluzej prowadzic...please,help...

Gość Cyfra plus
Ooooo mam tak samo jak Ty.

to jest naprawde meczace...tym bardziej ze chlopak zaczal przepraszac i obiecywac ze sie zmieni no a z tym teraz poznanym czuje sie wyjatkowo...

kochają się ale przerwa w związku już po roku jest potrzebna... tylko mi tutaj coś nie pasuje?

no bo sie nie ukladalo i chcialam mu pokazac ze nie bede dluzej popierala jego zachowania...

Definitywnie zostawić pierwszego i pójść z drugim. Mówi,że się zmienił ... no właśnie-tylko mówi. Może i wytrzyma przez kolejny miesiąc, ale wróci do starych przyzwyczajeń. Ten typ tak ma, a kobiety tylko dają drugą, czwartą, pięćdziesiątą szansę... ale po co? :/

no juz mu wiele razy wybaczalam a tym razem on naprawde sie stara,przeprasza etc...tym razem chyba sie naprawde wystraszyl..tylko ze nie powiem ze go nie kocham bo kocham..

Skoro kochasz pierwszego, a zauroczona jesteś w drugim, to zastanów się z którym czujesz się bezpieczniej, który ma Ci więcej do zaoferowania (rozmowy) żebyś się później nie nudziła. Możesz zostać z pierwszym i nadal rozmawiać z drugim, ale drugi musi mieć jasną sytuację, że jesteś zajęta.

jezeli chodzi o rozmowy to z tym 2 jest fantastycznie...latwo sie z nim rozmawia itd..no i mozemy gadac dzien i noc i ciagle malo...