Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia87324

Dzieci są brzydkie

Polecane posty

Gość lusia87324

Kolejna koleżanka wrzuciła zdjęcie swojego potomka na facebook...i pod spodem jak zwykle 50 komentarzy typu: "śliczna dzidzia" itp. A dla mnie to dziecko wygląda jak mała ropucha, wielki łeb, obślinione, wypukłe usta, czerwona twarz. Ohyda. A jak takie dziecko podrośnie jest jeszcze gorzej. Wrzaski, hałas, głupie pytania, ciągłe zaczepianie, itp. Mam 30 lat i jestem bezdzietna z wyboru. Nie znosze dzieci, jedyne co we mnie wzbudzają to irytacja. Ktoś też tak ma?

Gość Ewa Rzyzga
Dobrze ze ty jestes ŁADNA

Gość sorina
ja nie znosze nie lubiacych dzieci babsztylionow

Gość no to że
ładna gdzie? A głupia stara panna chyba dawno cię ktoś nie bzyknął

Gość lusia87324
Mam męża, więc o moje życie seksualne się nie martw:) Szczęśliwie mąż ma podobne zdanie co do dzieci.

Gość Ewa Rzyzga
To kupcie sobie psa i zamieszkajcie w lesie. Tam nie ma dzieci

Gość anika 28047
mam znajome - ktorych profile to wylacznie ich dzieci - tu sie bawi tam je , slini sie , no jak ktos lubi .... a d autorki -gwarantuje ze chcalabys zobaczyc moje dziecko - 20 lat 186 cm - brazowe oczy ---chyba nie czula bys obrzydzenia .

Gość szkoda w takim razie, że matka
się nie wysterylizowała rychło w czas i porodziła taką bezmózgą kretynkę jak ty autorko :) 🖐️

Gość sorina
kazda potwora znajdzie swego amatora:)

Gość yuyytuytyu
Dajcie przecież dziewczynie spokój. Ona ma swoje zdanie i nikogo do niego nie namawia, tylko szuka ludzi o podobnych poglądach. :o Ale oczywiście, tylko ktoś napisze, że nie lubi dzieci to zaraz się stado matek rzuca i wyzywa :O ja też nie lubię dzieci i mieć nie zamierzam. I nie jest to żadną zbrodnią, jak można by sadzić po komentarzach

Gość ulalalalalalala
niemowlaki rzadko są ładne, z wiekiem wyglądają lepiej, chociaż oczywiście nie wszystkie chyba nie myślisz, że wpisy na fb to prawda? przeciez nie napiszą, że paskudne dziecko, bo koleżanka się obrazi i będzie o jednego znajomego mniej i nie daj boże mniej komentarzy pod każdym durnowatym zdjęciem czy wpisem

Gość sorina
bezdzietni powinni placic podwojne podatki

Gość lusia87324
Czy jak ktoś nie lubi dzieci musi być od razu narażony na ostracyzm? Ciekawe, że jak ktoś oznajmi, że brzydzą go osoby otyłe, rude, piegowate czy w okularach to najwyżej popukają się w czoło, ale nie nazwą takiego bezmózgim kretynem:) Nie lubię i już, ciekawi mnie czy są osoby, co sądzą podobnie. Niestety w naszym kraju utarło się, że dziecko to jakiś dar, że każda musi urodzić, nie daj któraś nie chce, to od razu traktowana jest jak odmieniec. A tak trudno zrozumieć: nie lubię, brzydzą mnie, nie chcę?

Gość Ewa Rzyzga
Ja jestem baaardzo tolerancyjna i wszystko rozumiem. Można nie lubić dzieci, można nie lubić trzydziestoletnich bezdzietnych kobiet a także mężczyzn po sześdziesiątce. Można nie lubić stóp, krótkich włosów, pudli a także zielonej fasolki. Jednak jeśli czegoś nie lubię to tego unikam. Po huj autorka przegląda profile na których koleżanki zamieszczają zdjęcia znienawicdzonych przez nią dzieci? Masochistka?

Gość lusia87324
sorina, a dlaczego podwójne? Ja cały czas pracuję, nie pobieram zasiłku macierzyńskiego, moje dzieci nie korzystają z darmowej edukacji (bo ich nie mam), natomiast cały czas płacę podatek dochodowy, składkę emerytalną i zdrowotną, itp. Podwójne, bo nie chcę dziecka? Chore myślenie.

Gość sorina
co sie dziwisz? nie masz naturalnego instynktu wiec jestes w pewien sposob uposledzona

Gość ulalalalalalala
może dlatego, że lubi koleżankę? :D

Gość lusia87324
Ewa Rzyzga, masz konto na facebook? Nie trzeba specjalnie wchodzić na konta znajomych, żeby pooglądać zdjęcia, one same wyskakują na stronie głownej.

Gość sorina
podwojne bo idziesz na latwizne. to dzieci gdy dorosna beda w przyszlosci napedzac gospodarke

Gość ulalalalalalala
* to było do Ewy Rzyzgi :-)

Gość tez mieszkam w krakowie i
nie znosze dzieci rowniez uwazam ze sa obrzydliwe i do niczego mi w zyciu nie potrzebne rozumiem autorke, ale nie rozumiem tych idiotow ktorzy obrzucaja blotem tych ktorzy maja inne zdanie

Gość lusia87324
No a póki co ja napędzam, bez przerw na macierzyństwo, bez jednej lub dwóch ciąż, za które też płaci państwo, bez posyłania potomstwa do bezpłatnych szkół, za które pośrednio płacę ja - podatnik. Wybacz, ale odciąga mi się z pensji bardzo dużo, a pewnie nigdy tych pieniędzy nie wykorzystam -a dzieciaci tak.

Gość Ewa Rzyzga
Nie mam fejsbuka na szczęście :p Znajomych wolę oglądać na żywo.

Gość rgrgrgrgrgg
sorina, chcesz se rodzić pięcioro to smiało, ale nie nakłaniaj do tego innych. Ja uważam, że jesteś upośledzona, bo nie dociera do Ciebie, że dziecko to nie jest obowiązek. Wydawało mi się, że ludzkość jest na wyższym poziomie i potrzeba przedłużenia gatunku nie jest już taka restrykcyjna ale widzę że niektóre osoby dalej uważają, że kwintesencją istnienia jest rodzenie. Jak ktoś lubi dzieci to niech sobie robi śmiało ale nie jest to obowiązek każdego obywatela

Gość lusia87324
Po co ten sarkazm, Ewa Rzyzga? Znajomych mieszkających 500 czy 5000km ode mnie nie mam możliwości oglądać na żywo zbyt często:)

Gość sorina
ale kiedys bedziesz emerytka i to w jak bogatym kraju bedziesz zyla zalezec bedzie od mlodych ludzi. ty nie podejmujesz trudu wychowania. jestes egoistka zyjaca dla siebie wiec powinnas to przynajmniej wyrownywac finansowo. skoro ktos inny za ciebie wychowuje przyszle pokolenia.

Gość lusia87324
Toteż wyrównuję finansowo, bo zamiast 2 do 6 lat (w przypadku dwójki dzieci) siedzieć w domu, pobierać macierzyński lub siedzieć na wychowawczym mając odprowadzane składki ja cały czas pracuję i swoją praca napędzam gospodarkę. Mam spory dochód, więc i płacę spory podatek i wysokie składki.

Gość sorina
wiec na co sie tu zalisz? nie lubisz to nie miej. nikt cie nie musza

Gość lusia87324
Nie żalę się, szukam ludzi o podobnych opiniach (co zresztą napisałam), więc nie rozumiem po cholerę siedzisz tu i plujesz.

Gość sorina
po co tylko wydziwiasz na kolezanki?