Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się o znajomych

Nie wiem co robic??? Kolezanka siostry w ciazy, moi kumple jej to zrobili!

Polecane posty

Gość boje się o znajomych

To znaczy nie wiadomo który bo oni tą dziewczyne upili a potem ją na zmiane wykorzystali. Ta dziewczyna była nieświadoma tego co robi, moja siostra ją na tą dyskoteke zaciągneła. I tutaj pojawia się problem. Rodzice tej dziewczyny dociekają kto może byc ojcem dziecka, wiedzą że ona z nikim się nie spotykała a tamta dziewczyna nie pamięta co się wydarzyło tamtej nocy. Ja i siostra postanowiliśmy że będziemy milczec, czy jest możliwośc odnalezienia moich kolegów???? czy dla koleżanki mojej siostry jest już za późno by odnalazła ojca swojego dziecka????? Poza tym to nie byl gwalt, tamta dziewczyna byla pijana, tamci chlopacy rowniez byli pijani. Chodzi o kolezanke mojej siostry. I teraz nie wiem czy prawda kiedykolwiek moze wyjdz na jaw???

Gość jdhfhd
Nie no, to wcale nie był gwałt.

Gość Jelcz345
Prawda wyjdzie na jaw. Na dyskotece może ktoś to pamietac , w sieci teraz zostawilas slad. Takie sytuacje wychodza na jaw.

Gość Jelcz345
A po za tym to oni sa jeszcze twoimi kolegami, przecierz oni moga zrobic to samo z toba.

Gość kolka12345
nie wiem czy dobrze zrozumialam,jesli nie to mnie popraw boisz sie o swoich kupli? jesli tak to nic z tego nie rozumiem, przeciez to oni ja wykorzystali, a nawet gdyby sie okazalo ze bzykala sie bardzo chetnie, to skoro zaszla w ciaze to ojciec dziecka ma obiwazki!!! dziwie sie ze milczysz skoro cos wiesz, powinnas pomoc dziewczynie a nie martwic sie o kumpli.

Gość Zagubiona :-/
TY BRONISZ SWOICH KOLEGÓW KTÓRZY NIEMAL ZGWAŁCILI DZIEWCZYNĘ??? Chcesz milczeć??? idź i się schowaj tam gdzie cię nie było bo wstyd że tak się zachowujesz!!! To karygodne!

Gość boje sie o znajomych
Oni mi tego nie zrobia bo jestem facetem, mojej siostrze tego nie zrobili bo ona z nimi nigdzie nie szla. A tamta dziewczyna wisiala jednemu na szyji, pila bez opamietania i oni z nia poszli i kochali sie z nia. Z tego co wiem ona do tamtej pory byla dziewica, przynajmniej tak mowia ale to niemozliwe by po jednym razie zaszla w ciaze. Zastanawiam sie czy powinnem podac jej imiona i nazwiska tych osob,a co bedzie jak jej tego nie podam, czy prawda moglaby wyjdz na jaw?

Gość jhfgfdjewklkfjgtre
TO BYŁ GWAŁT !!!!!!!!!!!!!!!

Oni mi tego nie zrobia bo jestem facetem, mojej siostrze tego nie zrobili bo ona z nimi nigdzie nie szla. A tamta dziewczyna wisiala jednemu na szyji, pila bez opamietania i oni z nia poszli i kochali sie z nia. Z tego co wiem ona do tamtej pory byla dziewica, przynajmniej tak mowia ale to niemozliwe by po jednym razie zaszla w ciaze. Zastanawiam sie czy powinnem podac jej imiona i nazwiska tych osob,a co bedzie jak jej tego nie podam, czy prawda moglaby wyjdz na jaw? Jakby to byl gwalt to niby jakim cudem zdecydowalaby sie na urodzenie dziecka???

co za MOTŁOCH z ciebie! Bronisz gwałcicieli! Jesteś bez jaj!!! Ciota JAK MOŻNA KRYĆ KOLESI KTÓRZY NIEMAL ZGWAŁCILI DZIEWCZYNĘ? JAKBY BYŁA TRZEŹWA NIE CHCIAŁABY TEGO!!!

Gość ile macie lat
ile masz lat? i ta dziewczyna?

do twojej wiadomoći cioto totalna -po pierwszym razie mozna zajść w ciążę jak i po każdym nastepnym Tym bardziej nie powinni jej gwałcić jeśli była dziewicą!!!

Gość Jelcz345
To jurz zalezy od rozumowania kobiety. Dziecko nie jest winne ze tak zostalom poczete. Urodzi i moze odda do adopcji.

Gość kolka12345
" Z tego co wiem ona do tamtej pory byla dziewica, przynajmniej tak mowia ale to niemozliwe by po jednym razie zaszla w ciaze" na jakiej podstawie tak twierdzisz?? :D szok! niewazne jest czy to byl gwatl czy nie, jesli nic nie pamieta to tego nie udowodnia, ale z tego co piszesz wynika ze masz kontakt z kumplami, wiec wiesz gdzie przebywaja. Ja na twoim miejscu nigdy nie zachowalabym sie jak tchorz, ale coz widac taka masz nature. I wcale nie chodzi mi o to zeby cie obrazic, nazywam sprawe po imieniu.

debilu totalny jeśli zaszła to miałaby zabijać dziecko??? tylko dlatego że to był gwałt lub poprostu niechciana ciąża? Ty masz poglądy jak morderca? Aborcja to argument matoła i mordercy!

Gość last farewell
Jeśli to nie prowo, to jesteś Pierdo lonym kretynem upośledzonym umysłowo. Powinni takich zrzucać z urwiska tuż po narodzeniu.

Gość Coccacole
to niemozliwe by po jednym razie zaszla w ciaze. I tu się mylisz, chłopcze. To nie był "jeden raz", bo partnerów było kilku. Jeśli dziewczyna się z nikim nie spotykała, była dziewicą, to uważasz, że puściłaby się z kilkoma kolesiami brata koleżanki? Oprzytomniej. To był gwałt jak najbardziej. A gwałcicieli powinieneś zgłosić policji. jeśli nie ty, to moderacja kafe twoje IP komputera, jako osoby znającej dane sprawców gwałtu zbiorowego w okolicy, w której mieszkasz. Tyle w temacie.

Gość Coccacole
Miejmy nadzieję, że to liche prowo.

Gość moze gwalt a moze nie
jedno jest pewne, nikt jej alkoholu do gardla nie wlewal

Gość last farewell
No właśnie gdzie są moderatorki? Namierzyć śmiecia

Ale ona byla sklocona z rodzicami, moze chciala zrobic im na zlosc. Ja sie troche tego boje, jak ja jej to powiem. Moze lepiej by sami oni do tego doszli. Ale jesli bym ich nie podal nazwisk tych osob to czy oni by ich kiedys odnalezli.

a kogo alkohol obchodzi? Żadna dziewczyna przytomna , w dodatku dziewica, nie chciałaby seksu z kilkoma chłopakami po kolei ! Oni ją zgwałcili !

jak sie napierdoli i wejdzie pod samochod to tez bedzie wina kierowcy, kogo obchodzi alkohol, ona biedna weszla na autostrade hahahahha

Gość Coccacole
Jeśli jesteś tchórzem nie facetem, wyślij do niej anonim z danymi gwałcicieli. Napisz go w rękawiczkach albo wydrukuj na cudzym komputerze :P

Gość last farewell
"jedno jest pewne, nikt jej alkoholu do gardla nie wlewal" a wiesz czy ktoś jej czegoś nie wsypał? Pozatym, to już napić się nie można bo powiedzą, że to jej wina? Spódnicy krótkiej też nie można ubrać bo daje do zrozumienia, że chce być przeruchana. Nie usprwiedliwiajcie gwałtu kretyni. Każdy czasem się zachleje i ma do tego prawo.

Ale ona nie powiedziala ze oni ja zgwalcili. Ona do tej pory nie wie co sie moglo stac. Ona powiedziala tylko tyle ze zamierza urodzic dziecko i chcialaby znac ojca tego dziecka, tylko na tym jej zalezy.

Gość Coccacole
Dane tych gości, a ona ich poda o badania genetyczne.

Ona sie nie napila ona sie napierdolila :D

Niech kazdemu wyrwie po kilka wlosow :P i odda na badania

Gość last farewell
Weź pomyśl logicznie człowieku. Skoro nic nie pamięta, to chyba jest tak samo tempa jak ty autorze, że nie domyśla się, że została zgwałcona, no chyba wierzy, że ją kosmici porwali i zapłodnili...