Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fastryga

Zmówiłam coś na allegro, czy wystawić negatywa ?

Polecane posty

Gość fastryga

Zamówiłam na allegro jeden ciuch ze sklepu internetowego było to 24 marca zapomniałam wypełnić formularz dostawy(a chciałam za pobraniem) pisałam do nich czy coś jest nie tak z moją paczką a oni, że standardowo oczekują na wpłatę - fakt, moja wina niedopatrzenie we wtorek przed świętam 3 kwietnia dali mi znać, że przenieśli zamówienie do paczek wys. za pobraniem. Na str mają, że 5 dni roboczych(plus 1 dzień kurier) czyli 6 dni oczekiwania na paczkę No już niech im będzie że od środy liczę środa, czwartek ,piątek, (poniedziałek święto, wtorek po świętach-ok jestem wyrozumiała), znów środa , czwartek i dziś jest piątek a paczki nie ma czy należy się negatyw? jakaś taka miła chce być no ale to trochę przegięcie jak mówicie ?

Gość georginiaaa
Przed wystawieniem negatywa skontaktuj sie jeszcze z nimi. weź pod uwagę to, że jak dasz neg., sama tez takiego dostaniesz :-O

Gość fastryga
tak mówisz ? czy może lepiej powstrzymać się z komentarzem ? bo ja tylko kupiłam 3 rzeczy na allegro i nie chcę mieć zababranego konta

Gość Allegrowiczkaaa
Ja najpierw napisałabym do sprzedawcy email o wyjasnienie moze kurier zagubił

Gość fastryga
ja cały czas czekam na tę cholerną paczkę ! jak w pon nie przyjdzie to napiszę do nich maila kurde no, a ja tak czekam na tę marynarkę!

Gość Allegrowiczkaaa
a juz w ogole jezeli wysłali to poczta to sama wiesz jak poczta nasza działa :) wstrzymaj sie z tym negatywem, najpierw sie wyjasnia a nie zlosliwie od razu do sprawy ! szczerze to Ty sie nie odzywałaś wiec dlai najtańsza przesyłka pobraniowa teraz wiec czekaj

Gość Allegrowiczkaaa
Ty masz napisac teraz, zaraz tego email na co czekac

Gość Allegrowiczkaaa
i takie własnie ludzie nie słusznie dadza sprzedajacemu negatyw, nie dosc ze sie nie odezwałas, to oczekujesz przesyłki najlepiej na drugi dzień Wysłali za pobraniem, najtańsza opcją, żebyś przypadkiem nie miała znowu pretensji że drogo przesyłka, zero wiadomości z Twojej strony do nich ze paczka nie doszła i prosisz o sprawdzenie, i jeszcze wielkie aluzje masz ! Szkoda pisania, jak najmniej takich kupujacych

Gość fastryga
paczka ma przyjść kurierem a oni chyba 24 godz mają na dostarczenie więc może dziś jeszcze przyjdzie, jak wieczorem nie będzie to napiszę tego maila a i w ogóle to wczoraj mi pisali "paczka jest w dzisiejszych wysyłkach " !!

Gość fastryga
Allegrowiczko ! czy Ty w ogóle mnie czytasz ? kontaktowałam się z nimi i to parokrotnie! jeszcze wczoraj rano pisałam maila czy ta paczka gdzieś utknęła czy co a oni , że jest w dzisiejszych wysyłkach! (a to było wczoraj ) i tak wykazałam dużo zrozumienia bo jak we wtorek przeniosła do zamówien za pobraniem to ( nie uwzględniając wolnego wtorku po świetach który przecież de facto nie był wolny !) już wczoraj był 6 dzień!

Gość fastryga
jak najmniej takich sprzedających co to w kulki lecą ja właśnie chcę być miła a nie!

Gość fastryga
no i co

Gość fastryga
no i cóż że ze Szwecji

Gość fastryga
alo alo

Ja bym jeszcze trochę poczekał , moze to kurier nawala ....