Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyyszlamaama

czy ktoras z was miala miesniaka w ciazy?

Polecane posty

Gość przyyszlamaama

jak kazal wam dbac o siebie lekarz? Nie moglyscie czegos robic itp?

Gość przyyszlamaama
?

Gość anika 28047
moja kuzynka - nie zostal wykryty w czasie ciazy - miala cesarke i usuneli .

Gość przyyszlamaama
moze jeszcze jakies wypowiedzi?

Gość Krzywatutka
ja miałam. miał w bicepsie jakiś 45cm i chyba 130cm w klacie. ale na siłke chodził codziennie

Gość przyyszlamaama
??

Gość Jabardzo
Ja mam mieśniaka i jestem w 9m.c. Ale podobno w takim miejscu, że nie przeszkadza. Nic nie czuję, dziecko duże, zdrowe. Mam ułożenie pośladkowe, może to przez to? Dzięki anika, ze napisałaś o swojej kuzynce. Mam mieć cesarkę to się zapytam, czy nie można tego usunąć. Autorko, nie miałam żadnych przeciwskazań w czasie ciąży.

Gość Jabardzo
Ja mam mieśniaka i jestem w 9m.c. Ale podobno w takim miejscu, że nie przeszkadza. Nic nie czuję, dziecko duże, zdrowe. Mam ułożenie pośladkowe, może to przez to? Dzięki anika, ze napisałaś o swojej kuzynce. Mam mieć cesarkę to się zapytam, czy nie można tego usunąć. Autorko, nie miałam żadnych przeciwskazań w czasie ciąży.

Ja też miałam mięśniaka w czasie ciazy, nawet dwa ale drugi zoastał wykryty dopiero podczas cesarki. Dziecko było ułożone miednicowo, własnie przez ten guz nie mogło się obrócić. Chociaż nawet gdyby było położone prawidłowo to i tak lekarz od początku kierował mnie na cięcie cesarskie. Co do dbania o siebie to jakichś szczególnych zaleceń nie miałam, dopiero pod koniec zeby za dużo nie dźwigac no i skierowanie miałam do szpitala takie "w rzaie czego" jakby mnie nagle jakieś bole ostre zlapały żeby od razu jechać.