Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca,,,,

Jak rozpoznać w swoim otoczeniu uległego masochistę?

Polecane posty

Gość Początkująca,,,,

Na co powinnam zwrócić uwagę żeby zwiększyć prawdopodobieństwo wybrania uległego, a nie faceta o innych skłonnościach?

Gość Początkująca,,,,
Bez głupich żartów! Może kilku uległych napisze coś o sobie to wyciągnę z tego wnioski na co zwrócić uwagę.

Gość żelazna brzoza
robisz afery (stopniujesz po trochu) i za wszystko oczekujesz przeprosin :D dostał grypę w twoje urodziny - foch kupił ci herbacianą różę, a ty wolisz pąsowe - foch itd po paru latach takiej tresury będziesz miała bezwolnego plastusia ... po kilku następnych - samobójcę albo alkoholika ewentualnie znajdzie się jakaś litosciwa dusza i otworzy mu oczka, że łańcuch ma jednak przykrótki :D

Gość czy są takie?
ja jestem uległy i chciałbym taką co by mnie u stóp miała

Gość krons
to wytlumacz tej powyzej jak sie zachowujesz w towazystwie, zeby mogla cie jakas Domina rozpoznac

Gość czy są takie?
tego się tak wytłumaczyć nie da ale jak facet lubi stopy kobiece i szpilki to ma takie zadatki

Gość krons
ja tez lubie szpilki ale lubie dominowac panienki

Gość niekompletnie
Przez rozmowe I obserwacje zachowania

Gość arktikarkitk
ja jestem uległy i trysnę w realu dla chętnej pani ze śląska mati.37@interia.eu

moze spotkaj sie z jakimis uleglymi w realu zobacz jak sie zachowuja jak wygladaja i moze na cos zwrocisz uwage jesli chcesz jestem z warszawy mozemy sie spotkac jak cos napisz na email

To zależy z czym mamy do czynienia . Zazwyczaj sa to faceci grzeczni , nieśmiali i "dobrze uożeni". Ale pytanie czy chodzi o szukanie faceta który by w normalnym życiu na wszystko sie zgadzał czy tez raczej chodzi o tę inną sexualna sferę. Myśle że dobrym sposobem jest sprowokowanie jakiejś sytuacji i wówczas jego zachowanie coś powie. Jeśli chodzi o sfere sexualna to tu niekoniecznie musi tak być że facet nieśmiały jest też uległy w łóżku. Ja np jestem w normalnym życiu dośc zdecydowany, ale w sexie lubie jak mnie kobieta poniża, stosuje różne techniki. Doszło nawet do tego że lubie jak to sie robi w obecnosci innych Pań. Więc nie ma tu jednolitego szablonu

Gość gość
Tak. jak mój przedmówca powiedział może to być menszczyzna nieśmialy i nieco zalękniony, zawstydzony życiowo i bierny wobec kobiet. ja jestem skrajnie uległy wobec Kobiet, chociaż nie mam doświadczenia w BDSM. Mój adres mejlowy shygirl84@interia.pl jeżeli Chce Pani nawiązać kontakt.