Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luzak_kontra_Madzia

Facet a uroda

Polecane posty

Gość Luzak_kontra_Madzia

Ostatnio jako singiel umawiam się na randki, zacząłem więc bardziej dbać o siebie. Więc pływam, ćwiczę brzuch by zrobić kaloryfer, mięśnie nóg, pośladki i tors, chodzę do kosmetyczki i kupuję sobie drogie perfumy. Co o tym sądzicie kobiety, jakie są granice dla faceta pójście w kierunku urody? Czy wypada np. facetowi farbować włosy, jak ma już siwe w młodym wieku?

Gość 35253246264326
It's OK to be gay!

Gość .............,.
przeciez uroda przeminie czy to nie jest oczywiste??

Gość Luzak_kontra_Madzia
Nie chodzi mi o metro- lub homoseksualizm, ale o dbałość o swój wygląd.

Zależy od faceta - nie uważam, żeby były jakieś granice. Są tacy co którym nawet różową koszulkę można wybaczyć :P

Gość Luzak_kontra_Madzia
Co do kosmetyczki do chodzę, bo mam zmiany trądzikowe. A czy lubicie pachnącego faceta wytrawnymi, męskimi perfumami?

Gość bimbambombambon
Spoko. Znajdziesz dużo amatorek. Dziewczyny często zakochują się w gejach, bo widocznie lubią ich stajla ;)

Gość nie farbowanie
włosów to już przesada tak jak i makijaż u faceta - uwierz mi spotkałam się z tym

Gość Luzak_kontra_Madzia
Nie jestem gayem! Nawet czuję wstręt do homoseksualizmu. Pociągają mnie tylko kobiety :D

Jasne, a komentarzami o gejach się nie przejmuj - jeżeli masz problemy ze skórą to jak najbardziej powinieneś coś z tym robić.

Gość hexerei
farbowac włosy??? facet??? wygląd tak naprawdę nie ma znaczenia. nie mam tu na mysli zwykłej higieny, bo to chyba oczywiste. facet ma byc mądrzejszy, silniejszy od kobiety, i tyle

Gość Luzak_kontra_Madzia
Fiku Miku, nie przejmuj się uwagami i komentuj moje topiki...

Gość bimbambombambon
Perfumy są spoko ale nie cały czas. Na randkę, specjalną okazję. Jest parę takim mrauu zapachów. Ale depilowane brwi, farbowane włosy, solarium itd... to dla amatorek gejów :P A przybywa ich, przybywa!

Gość bimbambombambon
Niektórzy geje nie wyglądają jak geje :)

Gość bimbambombambon
Ojej, było blisko :)

Gość Evvvvvka
- moj facet chodzi od czasu ze mną na solarium - uzywa dobrych perfum - sama wyskubuje mu lekko brwi (zachowujac oczywiscie naturalny ksztalt) - depiluje sobie pachy ( dla siebie i wlasnej higieny) i miejsca intymne ( dla mnie:) ) - czesto chodzi do fryzjera - ma swietne ciało ale to juz bardziej kwestia genetyki niz rzeczywistej ciezkiej pracy nad sobą - do kosmetyczki nie chodzi bo nie ma problemow z cerą I musze przyznac z reką na sercu ze to najbardziej męski facet, zarowno pod wzgledem wygladu i zachowania, jakiego miałam okazje poznac:)

Gość bimbambombambon
Dziwne mamy czasy.

Gość jaaaaaarrrr
a co jest dziwnego ze facet dba o siebie? Rozumiem gdyby była mowa o malowaniu paznokci czy pudrowaniu noska Pochodzisz z jakiejs wsi gdzie "prawdziwy facet" ma smierdziec gnojem i myc fajfusa co sobote? Nie wiem w jakich ty kregach sie obracasz ze zwykle zabiegi estetyczne uznajesz za pedalstwo ale to tylko swidczy jakim burakiem cukrowym jestes

Gość Luzak_kontra_Madzia
Kocham Jaroslawe-84, on tez gej.

Gość jaaaaaarrrr
w zyciu nie spotkałam faceta na poziomie, mającego dobrą pracę ktory straszyłby ludzi w biurze przepoconymi pachami, zrosnietymi brwiami czy nieleczonymi pryszczami. No ale jak ktos zajmuje sie zawodowo przewalaniem gnoju to ma prawo nie wiedziec czym są podstawy estetyki i reaguje agresją i niezrozumieniem na cos obcego. To naturalna reakcja

Gość bimbambombambon
Zwykłe zabiegi estetyczne... ej, weź się wyczochraj jadowita jaszczurko ;) To moje zdanie więc co się wpierdalasz? Lepiej wyraź swoje zamiast pluć tam gdzie ci się coś nie spodobało. Co za wieśniackie podejście :O

higiena , perfumy , ciuchy , strzyżenie , czy golenie - to norma dla mężczyzny a gejostwo jest gdzieś dalej od tego - menelstwo natomiast bliżej

Gość bimbambombambon
Fantazjujesz i masz skłonności do przesady.