Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luzak_kontra_Madzia

Facet a uroda

Polecane posty

Gość bimbambombambon
Masz na myśli, że zadbanemu facetowi daleko do gejostwa, a bliżej do menelstwa? :D Są faceci czyści, są też wypielęgnowani. Nie muszą być gejami, mimo że ich przypominają :D Geje są spoko. Ne wiem co do nich macie. Wypracowali sobie pewien styl a teraz kolesie, którzy się nimi inspirują udają wielce urażonych za porównanie. Pff. Homofobia i hipokryzja w jednym.

Ja jeździłam w zimie autobusem, czy metrem to od niektórych facetów waliło odorem potu, ich ciuchy były brudne. Faceci powinni dbać o siebie, używać dobrych wód, chodzić do kosmetyczki (jeśli mają pryszcze). Menelom i żulom powinnyśmy podziękować w tym temacie.

Gość dkshwjfcwkj
Możesz farbować, byleby w jak najbardziej naturalnym odcieniu, perfumy są nawet wskazane, tylko nie przesadzaj, żebyć nie pachniał na kilometr jak kobieta a pomysł z wysportowaniem - trafiony w 100%

Gość pierdzia
No tak ;) w zasadzie od samego początku w tej śmiesznej sprawie chodziło o to żeby komuś uświadomić że jeśli "inez" uznawałem za osobę podłą i popiepszoną to tylko dlatego że nie znałem "oli" bądź też wydawało mnie się że ją znam...Oczywiście imiona mają znaczenie drugorzędne ,wiadomo że poza kilkoma ludkami nikt nie ma tyle czasu aby tu cały czas siedzieć a jeśli taki "pomagier"i "reprezentant" który czas faktycznie ma ,robi wszystko co w jego mocy aby konkretną osobę zohydzić ,naiwnością było by sadzić iż robi to bez czyjejś wiedzy i aprobaty .Imiona jak już mówiłem mają znaczenie drugorzędne ktos może podpisywać się madzia,pierdzia itp dla mnie to po prostu tępa i obrzydliwa larwa ,która chyba nawet nocuje na tym forum .:) Zwracam Ci honor "inez" :) na tle chamstwa jakie zaserwowała na tym forum ta jełopka ,zaczynasz jawić jak osoba ...uwaga !...całkiem normalna ..:D pozdrwaiam,przepraszam i co złego to nie ja :)

Gość Normalna Marta
Pierdzia, piszesz bez sensu. Chyba wątek pomyliłaś, albo jesteś nieźle kopnięta.

Gość życie piszę historie
Pierdzia piszę na temat(swój temat ;) a mnie ciekawi jak się skończyło?

Gość też ciekawa
A mnie ciekawią te dwie panie rozumiem że ta pierwsza wymieniona miała jakiś powód ,irracionalny ,może chory..ok, ale jaki powód miała ta druga(przecież nikt nie ślęczy przed kompem i kogoś wyzywa bez celu ?

Gość też ciekawa
słuchaj a może ONE obie to...FLIRCIARY..? + filuternA rodzinka w tle ? :) No nie mów że Tobie nie zdarzyło wyzwać kobiety od koorew albo posłać jej parę chojoow w celach zalotnych..?

a jaki zapach u faceta was najbardziej rusza (oprócz potu) - podajcie marki wód toaletowych dla facetów :classic_cool:

Gość też ciekawa
Nie wiem revolver ale urzekła mnie historia pierdzi ,uratowała ten kulejacy wątek madzi ...nie uważasz?

Bez przesady nie dbam tak o urodę jak niejedna kafetarianka. Zauważyłem tylko po tych postach, że kobiety rzeczywiście mają uwagi do naszej higieny i niedbałości o siebie. Dla mnie dbałość to aktywny sport, na co mało mam czasu. Chciałem sąsiadce Madzi zaproponować przejażdżki rowerowe i na nich zapytać co zapytałem na wstępie, ale ona nawet nie odzywa się do mnie. Nawet nie wiem dlaczego, może to takie ''ciche dni'', więc zapytałem kobitki z Kafeterii.

Gość Facet a uroda
Na kafe 90 % kobit to brzydule lub otyle wiec nie wiem po co tu pytasz.

Gość mark64
podajcie jakies meskie zapachy :)

Zdecydowanie nie, ona w Życiu Uczuciowym ani Erotycznym nie piszę. Jest szczęśliwą mężatką. Fiku Miku i Loooser to biedni użytkownicy i powinno się im pomóc, a nie wyśmiewać.