Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmasakrowana

Co ja mam zrobić ?

Polecane posty

Gość zmasakrowana

Od dawna w moim domu sie nie układa. Ojciec chory psychicznie, do tego alkoholik. Dziś uderzył moją mamę, więc nie wytrzymałam, najpierw zaczęłam go szarpać, później się przewróciliśmy i kiedy go obezwładniłam uderzyłam go mocno w żebra. Teraz leży i jęczy z bólu, powiedział,że jeśli jeszcze raz podniosę na niego rękę to mnie zabije. Nigdy w życiu nie pozwolę, aby mojej mamie działa się krzywda. Dała mi w życiu wszystko czego potrzebowałam, wykształciła mnie, opiekowała się mną... Broniłam jej dziś.. Mam wyrzuty sumienia - szkoda mi ojca, który jest KATEM ! ! ! :(

Gość zmasakrowana
Jeśli uderzą Cię w jeden policzek nadstaw im jeszcze drugi.. Przemoc niczego nie załatwia.. Nie wiem, ale on chyba płaczę,, może połamałam mu żebra... cały czas jęczy i mówi,że mnie zabije.. Mam już tego wszystkiego dość :(

Gość Apasz24
Jak na 9 latkę masz niezłe pierdolnięcie ...

Gość zmasakrowana
mam 25l. Mój ojciec jest strasznie chudy, uwierz,że nie potrzeba dużej siły aby go połamać.. Sam już wygląda jak cień człowieka.

Gość Apasz24
Nic mu nie będzie... a jak będzie to chuj..., podniósł rękę na Twoja matkę, pójdzie na psiarnie to go tam zgnoją jeszcze gorzej niż Ty dzisiaj. Nie panikuj ...