Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swatanie

jak ich umówić?

Polecane posty

Gość swatanie

Mam znajomego, ktory ma 40lat. Jest kawalerem. Boi się umawiać na randki. I znajomą, 38lat, też sama. Znam ich od dawna i uważam, że mogliby się umówic. Ale obydwoje są od b.dawna sami i ogólnie boja się. Jak powiem któremuś z nich o randce w ciemno, to ani 1 ani 2 nie przyjdzie. Wiem, że może nic z tego nie wyjść, ale uważam, że 1 spotkanie nie zaszkodzi. Najwyżej powiedzą sobie "do nigdy" Myślałam, aby wysłać z obcego nr do nich SMSa "Badz tam i tam, o tej i otej", ale to każdy oddzwoni albo oleje! A może wysłac do każdego list z datą, miejscem itd Tylko jak przekonać ich, aby przyszli???

Gość 43 latka z wielkopolski
to nie wypali, lepiej zorganizuj impreze i zapros kilku znajomych

uważam jak ktoś wyżej, zrób imprezę i zaproś ich, żeby nie było niezręcznie zaproś kogoś jeszcze

Gość swatanie
impreza raczej nie wchodzi w gre, ja jestem sporo młodsza od nich i oni raczej by nie przyszli na takie coś. oni są sami od wielu lat, bo boją sie umówić na randkę z kimkolwiek! znam ich od dawna i wiem, że obydwoje pasowaliby do siebie. oczywiscie w bliższych relacjach, być moze stwierdziliby, że zupełnie nie pasują do siebie. ale to tylko oni mogą ocenić. a nie jest dobre wysłać list do nich? np Kasiu, badz prosze 13.05.2012 o godz.19:00 tam i tam. w sumie jakbym ja takie cos dostała, myslałabym ze to jakis zart...

Gość swatanie
impreza raczej nie wchodzi w gre, ja jestem sporo młodsza od nich i oni raczej by nie przyszli na takie coś. oni są sami od wielu lat, bo boją sie umówić na randkę z kimkolwiek! znam ich od dawna i wiem, że obydwoje pasowaliby do siebie. oczywiscie w bliższych relacjach, być moze stwierdziliby, że zupełnie nie pasują do siebie. ale to tylko oni mogą ocenić. a nie jest dobre wysłać list do nich? np Kasiu, badz prosze 13.05.2012 o godz.19:00 tam i tam. w sumie jakbym ja takie cos dostała, myslałabym ze to jakis zart...

Gość nietamimpreza
Tylko umów się z każdym z osobna na ten sam czas i miejsce, nie mówiąc, że będzie ta druga osoba, a na spotkaniu jak się już przywitają i pogadają, powiedz, że musisz iść i zostaw ich samych :)

Gość sasssssssssssssssssss
ale to są strachliwe osoby. i ja na ich miejscu nie chciałabym aby tak było "poznaj jego... a wiesz musze isc" fiku mikuuu, przecież ja ich nie żenie, tylko chcę umówić na randkę