Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona1989

o co chodzi...

Polecane posty

Mam 23 lata. Od 3 lat jestem z Marcinem, jestesmy zareczeni. Pare miesięcy temu przechodzilismy kryzys, własciwie byłam gotowa wtedy odejsc jednak on bardzo sie wtedy zmienił, zobaczyłam, ze mu na mnie zalezy, ze mnie kocha. Jednak do momentu tego kryzysu było miedzy nami bardzo zle, w ogole ze soba nie rozmawialismy a ja bardzo tego potrzebowałam, i wtedy pojawił sie ON- Łukasz, własciwie znalismy sie wczesneij z uczelni ale nigdy ze soba nie rozmawialismy, ale jak juz zaczęlismy, to okazało sie, ze mamy bardzo wiele ze sobą wspólnego, ze rozumiemy sie w 100% dawno z nikim nie rozmawiało mi sie tak jak z nim, a teraz ja zastanawiam sie co w ogole czuję do mojego narzeczonego, nie czuje tego co kiedys, nie mam ochoty na sex z nim, nie kreci mnie juz przebywanie z nim, za to ciągle mysle o Łukaszu, bardzo duzo ze sobą rozmawiamy, smsujemy, chodzimy na spacery, ciągle mnie zaprasza to na imorezę to na wino... do niczego jeszcze miedzy nami nie doszło, ale ja wykorzystuję kazdą okazję do spotkania z nim... Czuję, ze coś jest między nami, ale z drugiej strony wysyła mi bardzo mylne sygnały... bo czasami mam wrazenie, ze traktuje mnie bardzo jak przyjaciółke, nie wiem troche o co mu chodzi... nie wiem o co mi chodzi... nie wiem co czuję i czego chcę...

Gość karolina1352
Mylne sygnały? Wie, że jesteś zaręczona więc nie chce tego psuć, dlatego trakktuje Cie jak przyjaciółkę i nic wiecej pewnie nie oczekuje.. Wiem co czujesz, bo ja ze swoim jestem 2,5 roku nie jestesmy zareczni mieszkamy razem.. I mamy wspólnego znajomego, który nie wiem czy to normalne ale śni mi się po nocach i nie kontroluje tego , że ciągle o nim mowie...;/ Nie wiem sama czy coś czuje do tego znajmoego czy nie, nie wiem nic ale jak np jedziemy do niego to ciesze sie jak glupia;/

Gość karolina1352
yhm no to nie mam pojęcia, o tym że jesteś w związku też nie wie ? W moim przypadku pewnie jest tak dlatego, że po 2,5 roku jakby to uczucie wygasło ze strony mojego partnera.. przestał się starać i dlatego, jak tamten miło się do mnie zwraca itd to ciagle mysle o tamtym..

wie, ze mialam narzeczonego, ale mysli, ze wowczas kiedy przechodzilismy kryzys to rozstalam sie, nie wyprowadziłam Go z błędu. W moim przypadku było inaczej to u mnie wygasło uczucie a mój narzeczony kiedy zorientował sie ze chcę odejsc zmienił sie zaczął sie starac, ciagle mi powtarza ze mnie kocha, robi wszystko zeby było tak jak kiedys, tylko, ze ja juz tak nie potrafię ale i nie potrafię go krzywdzic i oszukiwac...