Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumnaPaninazamku

pomysl na biznes

Polecane posty

Gość dumnaPaninazamku

hej mam pomysl na biznes a dokladnie salonik SPA z masazem stop, calego ciala itd czy to ma szanse na sukces? lokalizacja bylaby przed klkoma biurowacami wiec mzoe Panie z biur chcialaby troche relaksu jest tu jakies kobieta ktore pracuja w biurze ? mialybyscie ochote na taki relaks

Gość knopers z kurczakiem
to ty jesteś tą dziewczyną co uczy się masażu stop ?

Gość Ja pracuje w biurze, ale mnie
nie stac na takie relaksy Moja przyjaciolka jest rehabilitantka i miala 4 lata temu taka DG w Poznaniu kolo Sw. Marcina ale splajtowala z powodu braku zainteresowania

Gość gość
hej, jezeli bedziesz otwierać ten salonik spa to zobacz jakie fajne wyposazenie meblowe mozesz dokupic na www.dominova.com.pl - ja mam wlasnie od nich krzesła i jestem zadowolona mega

Gość gość
a moze hotel albo restauracja? teraz jest wiele mozliwosci na otwarcie takiego biznesu :) z wyposazeniem tez mozna zaszaleć i kupić piękne realizacje od www.dominova.com.pl ;-) wtedy klienci na pewno nie przejdą obojętnie

Gość gość
gość dziś ale spam :/ Spa w mieście - nie bardzo. Jak kogoś stać na takie rarytasy to jedzie gdzieś, gdzie jest nie tylko spa ale i inne atrakcje. Dziś w biznesie musisz oferować bardzo dużo. Nie polecam, bo splajtujesz, kase, stracisz i jeszcze w długi popadniesz