Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlote lato bylo wtedy

skad wy bizerzecie facetow z hajsem?

Polecane posty

Gość zlote lato bylo wtedy

czytam .. to mi sie slabo robi.. po slubach macie mieskanka a. autk a itp..w domach z dziecmi siedzicie , kasa na zakupy czuns z i wszystko.. a u nas bieda bieda bieda.. od 3lat i sznas na nic, kolezanki daeno po2 dzieci a u nas mimo strac nie stac na s na nic, dola mam bo w tym roku 37mi strzeli a dalej stalej pracy brak i w wynejentym pokoju zyjemy..

Gość askiripo4556
widzily galy co braly??

Gość stiepan
na tym forum każdej mąż to wysportowany, wysoki przystojniak, zarabia kupę kasy i jeszcze w domu wszystko zrobi. jak jest w realu wystarczy sie rozejrzeć

Gość alababbakak
no kafffe sa przechwalkia w zyciu nie ma normalnych

Gość malaga23
tutaj prawie wszyscy zarabiają powyżej średniej krajowej :-) mają domy z ogrodem, wakacje na Majorce,ciągłe zakupy w galeriach, romantyczne kolacje w knajpkach ;-) cudne życie usłane różami hehe

To bardzo proste :) polega to na tym że hajs ciągnie do hajsu, podświadomie oczywiście :) inaczej nie da sie tego wytłumaczyć. Polega to na tym że dziewczyna kasiasta z domu poznaje faceta też z bogatej rodziny :) zakoochują się i są juz razem na zawsze...no albo dokąd im sie nie znudzi ;)

Gość Nataliaa24
ja akurat sie obracam w takim srodowisku gdzie jest wielu bogatych no i tam poznalam też bogatego faceta ;)

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
stiepan- niestety musze sie zgodzić. tu wszyscy sa super atrakcyjni , maja super brania , super domy ,wakacje w tajlandii co roku itd :P

Gość monikaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie watpie ,ze moze sie tu zebrac pare takich osob. ale patrzac po ich ilosci musze stwierdzic ,ze wiekszosc kłamie. tylko po co? może chca chociaz tacy byc na necie?

Gość askiripo45
jenny jasne ty i twe story