Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę zgubić cm

Kręcicie hula hopem? Są efekty?

Polecane posty

Gość Chcę zgubić cm

I jakim hula hopem kręcicie? I po jakim czasie były efekty i jakie? :)

Gość Chcę zgubić cm
Nikt nie kręci? :(

Gość PICZKAxxxxxxxxxxy
ja kręcę codziennie po 15-18 minut, 2 cm mniej:) atkie zwykłe dziecięce hulahop napełniłam ryżem dla cięzkości :classic_cool:

Gość hula chłop
ja kręcę, ale nie wiem, czy nazwałbym go hula hop :)

Gość a widziałyście to
hula hop do ćwiczeń ? Z kulkami rozbijającymi tłuszcz? Na allegro są takie,ale ciekawe czy są lepsze w sumie cieszą się popularnością

Gość a widziałyście to
w ogole to czytalam ze powinno sie 2 razy krecić,rano i wieczorem. Moze i ja zaczne krecić :) tylko mysle nad tym specjalnym hula hopem do fitnessu

Gość Chcę zgubić cm
Ją tam myślę nad zwyklym tylko sobie wypełnie bo nie mam kasy na takie profesjonalne. Tylko interesuja mnie efekty. Dużo czytalam. Piszą że są. Ale wolę osobiście się zapytac :)

Gość a widziałyście to
skakanka? Hula hop podobno ładnie rzeźbi talie na dziale zdrowie i uroda tam dziewczyny maja temat o hula hop

Gość ye ye
no dobra a czym skleiłaś to hula hop jak wsypałaś tego ryżu. bo kiedyś jak se zayebałam żwiru i zaklepiłam szeroką mocną taśmą to po czasi puściła i frrrrrr

Gość ojjj skad ja to znam
kiedys krecilam kilka razy w tyg po ok godzine czasem dluzej i efekty byly a jakze. Na twisterze tez efekty byly. akle zaniedbalam to z braku czasu a pozniej z lenistwa. Teraz ponownie sie wzielam na hula hop i mam nadzieje ze ju za miesiac bede miala ladniejsza talie :)

Gość Chcę zgubić cm
Ją tam zaczynam kręcić jednak:) spróboje a co tam. Zaszkodzić napewno nie zaszkodzi a lepsze to niż robienie brzuszkow. Jak będę mieć czas to jutro kupię.

Gość ye ye
no dobra ale takie piste to nic nie nie? bo za lekkie. czym najlepiej wyplenic zeby bylo najd=ciezsze

ye ye haha haha :D rozwaliłaś mnie haha haha...teraz przeczytałam.... z tym żwirem haha :)

Mi się wydaje,że za dużo też tego ma nie być,tzn bo jak jest lżejsze to musisz się jednak nakrecić żeby nie spadło,a cięższe to samo z siebie sie prawie kreci:)

Gość kajetanka79
moge sie dolaczyc,ale nie bede niczym wypelniac....:P efekty po jakim czsie ,jesli moze ktos napisac...?

pytasz o te hula hop od dwóch tygodni , pisałam ci że to fitness robi siniaki jest bardzo ciężkie może zacznij kręcić

No właśnie,cięższe siniaki by porobiło,moja siostrzenica ma takie duże lekkie hula hop to powiem wam,że naprawdę trza nim krecic zeby nie spadło :) twister też fajna rzecz,na siłowni krecilam sie na twisterze to efekty były.