Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda o polakach

Emigracyjne bydlo zaczyna wracac do PL i zabierac ludziom prace.

Polecane posty

Gość Prawda o polakach

Zauwazylem ze wygodnie dupe usadzili jak bylo naprawde biednie w Polsce wyjezdzajac do tych wszystkich ladkow i innego gowna, teraz widze co sie dzieje w moim miescie-Wroclawiu, jak sie zrobilo duzo lepiej z praca nagle znow sie pojawiaja ludzie ktorych nie bylo i znow wygodnie dupy probuja usadzic. Nie wiem jak Wy ale moim zdaniem te smieci powinny zostac tam gdzie byly, to my tu w PL ciezka harowa zapierdalalismy na rozwoj gospodarczy tego kraju przez te wszystkie lata kiedy oni ssali inne panstwo i g ich obchodzilo co sie dzieje w ojczyznie. Teraz nagle znow wracaja i pojwiaja sie jak filip z konopii gotowi ssac dalej i korzystac z tego co wypracowali inni.

Gość 43 latka z wielkopolski
wracają nie dlatego, że tu jest lepiej bo jest nawet gorzej, tylko dlatego, iż na zachodzie też jest coraz drozej a pracy nie ma bo wygryźli ich białorusini i inni co robia za mniejsze stawki niz Polacy

Gość kkithlp
Lecz się.

Gość Prawda o polakach
te scierwa powinny zostac tam gdzie wyjechaly, teraz znow dupe chca wygodnie usadzic. Inni tu zapierdalali za grosze meczyli sie zeby sie czegos dorobic gospodarka troche sie rozwinela i ci juz kurwa hop wepchac sie na twoje miejsce . jebane kukulki

Gość a dlaczego nie
lecz się powtórzę za przedmówcą to jedyne co może ci pomóc

Gość Prawda o polakach
sama sie lecz. jestes albo jednym z tych zlodzieji albo zwyklym debilem ktorego kazdy bedzie rznac jak mu sie podoba a ty jeszcze przyklasniesz.

Polacy maja prawo mieszkac i pracowac gdzie chca, jak chca, wracac i wyjezdzac. Kiedy im sie to podoba. Tak sobie zycie ukladac by im jak najlepiej bylo. To ze tobie sie to nie podoba maja w dupie. Oni beda robic swoje. A ty mozesz na kafe pobluzgac przegrana kreaturo.

Gość kdjflkdsjf
jezeli odprowadzali przez czas pracy za granica podatki w polsce to moga spokojnie wracac

Gość a dlaczego nie
sama sie lecz. jestes albo jednym z tych zlodzieji albo zwyklym debilem ktorego kazdy bedzie rznac jak mu sie podoba a ty jeszcze przyklasniesz. możesz to przetłumaczyć na polski? hahaaaaaaaaa bo z językami obcymi to u ciebie krucho ( brak wyjazdów do pracy)haaaaaaaa co za psychol, kiedy w tym kraju było dobrze, faktycznie teraz jak Tusk nie zbudował zielonej wyspy jest lepiej nie zakładaj głupich tematów bo się ośmieszasz

Gość noato l5c
I ja też dorzucę to samo co inni. Do tego " Prawda o polakach " . Człowieku jesteś chory. I jeszcze coś. Ci co wyjeżdżają lub wyjeżdżali za granicę po to by pracować za dużo lepsze wynagrodzenia niż tutaj zasługują na najwyższe uznanie. Zasługują na najwyższe uznanie dlatego że są zaradni, że potrafią utrzymać rodziny. Sam chciałbym tak wyjechać. Niestety.

Gość Prawda o polakach
uznanie? za co? ze ssa wszystko co sie rusza? kradna i dymaja ludzi jak ruscy polki po wyzwoleniu warszawy? wez ty sie debilu stuknij w leb i idz juz lepiej spac bo i tak to za ciezki temat dla ciebie jak widac.

Gość jestews straszny
jaki psychol :D

Gość buhhahahhahah
autor tematu ma wscieklizne toczy sline zazdrosci bo sam nie umie nic zmienic w swoim zyciu buhahah jaki zalosny typek, do tego pojebany

Gość karolina spod lublina
niestety autor ma troche racji...sa ludzie krtorzy sie zawsze d...do wiatru ustawia... bylo zle w polsce- wyjechali .teraz im zle w "polonii" to wracaja tutaj... jak wyjechales to zostan tam, tam glosuj, tam plac podatki - dokonales wyboru.

Gość buhhahahhahah
bo co karolinko nam zrobisz? bedziewmy robic co chcemy a ty sie zesraj z tej swojej desperacji i zazdrosci

Gość nidgy wiecej
a co boisz sie że cia wygryza , czy ze wróca bogatsi ?mądrzejsi z opanowanym językiem?

Gość buhhahahhahah
jak dokonam wyboru wyjechac do kalifornii to pojade jak wrocic do polski to wroce# jak pojechac do Moskwy to pojade wiec nie pierdol tepa strzalo ze dokonalam jednego nieodwracalnego wyboru

Gość Prawda o polakach
buahahaha to typowy przyklad takiej stonki co cie przyssala do brudnych angielskich fiutow i pusci dopiero jak ja inni w dupe zacza dymac. inaczej nie zrozumie o co chodzi. ssij angielska pale do emerytury, nie wracaj tu bo nikt cie mendo tu nie chce. jestes brudna i smierdzisz.

Gość konkurencja wiesz co to?
przegrywasz bo jesteś gorsza ktoś jedzie tam gdzie mu będzie lepiej jego prawo o to walczyliśmy nie dajesz sobie rady? przecierz masz wybór :) to twoja wina niestety

Gość taka prawda ze autor troche
przerysowuje i zionie jadem ale z drugiej strony ci wszyscy co po nim jada to pewnie wlasnie ludzie na emigracji, wiadomo takie komentarze im nie na rekę. Ja natomiast obiektywnie spojrzę na sprawe- ci co bula podatek w Pl moga wracać, reszta niech żyje tam gdzie żyje.

Gość Prawda o polakach
przecieRZ wlasnie mowie ze tacy oto wlasnie 'ludzie" wyjechali na zachod. To sa ci lepsi od nas? no wybacz

Gość buhhahahhahah
dobra juz lece oo pani :D zrobie co zechce twoje gadanie mam w dupie jak i wszysacy ktorzy maja odwage zmieniac swoje zycie na lepsze na reke ci jest napierdalac na tych ktorzy wyjechali jako ze zazdroscisz bo sama nie wyjechalas, jest ci to na reke

Gość konkurencja wiesz co to?
ale przyjadę i bulę tu! zabronisz mi? taki uj! :D ogarnij się

Gość buhhahahhahah
oczywiscie ze wyjechalam jako osoba ktora zasluguje na lepsze zarobki :) ale wracac nie mysle, nie chce sie czuc jakbym sie cofala w rozwoju

Gość buhhahahhahah
bopolska jest krajem zacofanym, ktory nie wyplaca ludziom owocow ich ciezkiej pracy nie stac mnie na takie upokorzenie by wrocic do kraju

Gość Prawda o polakach
to dobrze , nie wracaj. W takim razie masz moje blogoslawienstwo i nic do ciebie nie mam.

Gość buhhahahhahah
ty mnie lepiej nie blogoslaw za duzo masz w sobie zazdrosci i nienawisci nie mniej czuj sioe o mnie spokojna przejmuj sie pozostalymi polakami ktorych jest tu na peczki

Gość buhhahahhahah
i maja sie swietnie, cudownie, nie narzekaja i maja wszystko czego dusza zapragnie i czuja sie docenieni

Gość czemu zioniecie taką
nienawiscią?ani nie jest lekko za granicą ani w PL,wszystko ma swoją cenę,dlaczego jak ktos ma ochote wrocic ma tego nie robic,to jego wolna wola i wybór,i nie uwazam ze zabierze mi pracę,niech kazdy sie martwi o siebie,niech szuka pomysłow i rozwiązan zeby było lepiej a nie wylewa tu swoją żółć,,,po ki uj:P jak tu wrocą cieszcie się,bedzie mial kto robic na rząd,płacic ZUSY I nie bedą nam kazalipracowac do 77l bo moze byc i tak:( tu bedą płacili podatki,bedzie rosło nowe pokolenie,bedą szkoły miały obłozenie..a tak robią się pustki czesto wracają z kasą,,,mzoe dom wybudują..to budowlaniec bedzie mial z tego kase,,,i inne firmy.. na emigracji sa rózni ludzie,kazdy jest wolny i ma prawo wyboru