Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawda o polakach

Emigracyjne bydlo zaczyna wracac do PL i zabierac ludziom prace.

Polecane posty

Gość mi jest lepiej
za granica przysiegam teraz jak porownuje to nie moglabym wrocic do polski, zalamalabym sie

Gość mi moto Fidel
'Emigracyjne bydlo zaczyna wracac do PL i zabierac ludziom prace' Lipna prowokacja

Gość yankee
A jak myślisz dupku skąd ta kasa płynęła tyle lat do tych co nosa nie wytkneli nigdzie? Brat domek buduje? Pieniędzy brakuje? Poslij siostrzyczko... Szwagier biznes zakłada? No pozyczcie.... na wieczne nieoddanie... siostrzenica we W...siawce: cioteczko, na czynsz mi brakuje 500.... nie mów mamie, że to już trzeci raz z kolei. Emigracyjne bydło.... jak śmieją wracać? Od kogo te darmowe pieniążki będą te biedne rodziny brać? Za co kurwa jechać na wakacje jak babcia co zapier....na domkach zbuntowala sie i chce wracać? Co za sk.... chcą wracać!

Gość Nijhgjjijihh
Hahaha widac, ze masz wysoka kulture osobista ;) i pewnie brak kwalifikacji, wiec i z praca ciezko u ciebie. Idealny pracownik ;) nie dziwne, ze boi sie bezrobocia.

Gość kaszpirowski
predzej zostane krolem podziemi niz wroce do Polski. Tak na marginesie chyba pojebalo niektorych, ze oczekuja, ze bede placic podatki w kraju, w ktorym mieszkam i jeszcze w Polsce. Zeby wiecej bylo dla was na rozpierdolenie?

Gość kasienka1339
Ciekawe kto tu jest smieciem i nieudacznikiem...hmmm... Jesli nie miales wystarczajaco duzo odwagi aby wyjechac za granice to sie nie odzywaj bo widac ze zazdrosc przez Ciebie przemawia... :-/

Gość MonikaDddd26
autor pisze tak, jakby Polacy wyjechali do innych krajów, żeby siedzieć na socjalu... jak wyjechali, żeby harować i jeszcze kasę dla rodziny do Polski przysyłali, a Ci wydawali ją w Polsce, to tak naprawdę super się przyłożyli do poprawy sytuacji z Polsce. Lepiej jakby zostali tutaj i siedzieli na bezrobociu? Jakby tak wszyscy bezrobotni wyjechali z Polski, przestali czerpać kasę, to by się bardzo sytuacja poprawiła. Zarobili kasę, często wracają z kapitałem i kupują tutaj mieszkania, to niby się nie dołożyli do poprawy na rynku? :D Wzięli kasę, obcy kapitał przywieźli i wpakowali do Polski. Zastanów się trochę.

Gość życie piszę historie
Niewiarygodna historia z Wielkiej Brytanii. Annie Hilcox, 36 - letnia mieszkanka Londynu zamiast w łóżku, śpi w średniowiecznej maszynie do zadawania tortur! O nieszablonowym łożu Angielki można było usłyszeć w zeszłym tygodniu na rockowych falach radia X z Londynu, podczas audycji poświęconej brytyjskiemu zespołowi heavymetalowemu - "Iron Maiden", który swoją nazwę wziął właśnie od średniowiecznego Skąd sprzęt tego typu wziął się w sypialni Annie? Jak wyznała podczas audycji, jest wielbicielką zespołu „Iron Maiden i marzyła o takim „łóżku od momentu, gdy po raz pierwszy usłyszała zespół w radiu. Niestety realizacja marzenia mogła nastąpić dopiero, gdy było ją stać na zamówienie repliki „Żelaznej Dziewicy, co niedawno miało miejsce. Oczywiście kolce wewnątrz urządzenia zostały odpowiednio „zabezpieczone - wykonano je z miękkiej gumy, która „łagodnie pieści moją skórę, jak mówi Annie.