Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mi_mi_sio_wy

Pilne Szukam dziewczyny

Polecane posty

która mieszka w okolicach Wrocławia do 50-80km i ma ochotę na dobrą zabawę w dniu jutrzejszym. Wyjście do knajpy restauracji kino wedle upodobań finansuje wszystko szukam tylko partnerki. Tak jak napisałem wcześniej mogę zapewnić transport w obie strony. Kilka słów o mnie. Jestem mężczyzną mam na imię Michał mam 26 lat i prowadzę własną dobrze prosperującą firmę. Mam 190cm wzrostu krótkie ciemne włosy i brązowe oczy, atletyczną budowę ciała. Szukam ładnej zadbanej kobiety w wieku 18-30 lat Jeżeli jesteś zainteresowana i nie masz planów na jutro pisz

dlaczego w taki sposób ? jeśli zakładając jesteś normalnym facetem - co wcale nie jest pewnikiem ?? dlaczego chcesz się umówić z kompletnie nieznajomą dziewczyną ? i to pilnie :)

ale każda rozsądnie myśląca kobieta - ze względu na własne bezpieczeństwo powinna pomyśleć nic z tego !! nie zwariowałam jeszcze - czyli zakładam że szukasz kogoś niezbyt mądrego ?? dlaczego??

Gość normalna kobieta :)
misiowy, nie żartuj. Jaka normalna kobieta umówi się z nieznajomym, który nie wiadomo czego chce, nie wiadomo czy nie jest zbokiem albo jakimś zwyrodnialcem?? Do tego jeszcze wsiąść do samochodu z facetem którego się nie zna????? musiałabym być zdrowo walnięta, nieodpowiedzialna, bez grama zdrowego rozsądku i instynktu samozachowawczego.

aczkolwiek obserwując dzisiejsze społeczeństwo jestem przekonana że taka (o zgrozo!! jasny gwint!!, masakra!) - na bank się znajdzie

bardzo mi się podoba twoje podsumowanie hahah - o zgrozo, jasny gwint i maskra - moje córki też tak mówią haha :):)

ja ostatnio zaraziłam się serialowym "przekleństwem" i mówie - o ja cież pierdziele hahah :):):)

jeśli jesteś poważnym facetem - to wyobraź sobie, że masz siostrę i że ona umawia się z nieznanym facetem z internetu który przyjeżdża po nią i zabiera na impreze?? uważał byś że to jest ok i wszystko jest w porządku ??

właśnie dlatego użyłam takich sformułowań :))))) zapewne zgłoszą się panny z przedziału 16-18 lat, nie bacząc na preferencje autora :))))

co byś nie napisał , żadna kobieta mająca trochę rozsądku w życiu się na to nie zgodzi.

nie - to niepotrzebne narażanie się -nie żyjemy w bajce powinieneś to wiedzieć - i akurat kafeteria to moim zdaniem ostatnie miejsce gdzie szukałabym sobie partera, ale to oczywiście tylko moje zdanie - ja szanuję twoje - a może zdaży się jak w romantycznym filmie - nie podam tyułu bo nie oglądam - umówisz się z piękną, mądrą dziewczyną i : żyli długo i szczęśliwie :):)

dodatkowo jak ktoś bardzo się stara zrobić dobre wrażenie a jednocześnie wrzuca takie propozycje to przypomina mi się taki spot który był kiedyś w tv, coś w stylu : Dziewczynka pisze na czacie, że ma na imię Kasia i ma 8 lat. Wtedy pokazują po drugiej stronie starego zboka, który jej odpisuje "Cześć Kasiu , jestem Wojtek , też mam 8 lat " - i wszystko jasne.

oj chyba nie - coś czuje pismo nosem, że chyba z wypowiedzi naszego kolegii wyziera jakaś nutka romantyzmu ??? jeśli naprawdę w taki sposób chcesz poznać kogoś fajnego - to niech ci będzie - życzę ci powodzenia, może faktycznie zdaży się jakiś cud :):):)

Ale macie domysły. Ja nie szukam 8 latek. Czy uważasz że na portalach randkowych też ludzie się podszywają bo nie mają nic innego do roboty. Kobieto opanuj się.

nie, nie uważam. Ale tam przynajmniej mają szansę poznać się trochę , przez maile, może wymianę zdjęć, może telefon. Bo wierz mi , nawet na portalu randkowym jak gość napisze że chce się spotkać natychmiast, od razu , albo jutro z rana podjedzie swoją bryką - to od razu się zapala czerwone światło. BO TO NIE JEST NORMALNE umawiać się z kimś kogo się KOMPLETNIE NIE ZNA.

OK, ja też zmykam bo ta dyskusja nie ma sensu. Dobranoc

Gość praczek
Oj... tak to raczej nie znajdziesz. Próbowałeś przez portale randkowe? Wiele fajnych dziewczyn widziałem na http://sympatie.eu/ Może tam poszukaj - nie trzeba tam za nic płacić.