Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiablondynka

dlaczego polscy faceci?

Polecane posty

albo np. nie zauwazylam by anglik powiedzial ze angileki to dziwki a polacy po wszystkich forach pisza jakie to z nas dziwki i bardzo lubia tez wyolbrzymiac drobne defekty w wygladzie. o co w tym chodzi?

kurcze chyba za bardzo generalizujesz... sa polscy faceci co sa namietni.. szanuja dziewczyny itd.. wiesz czarna owca trafi sie wsrod polakow, anglikow itd.. napewno to nie regula ze kazdy polak obraza kobiety od dziwek itd.. no chyba ze tylko ja jestem taki wyjatkowy..haha ale nie wydaje mi sie..

Gość kjkhb
asiablondynka a jakiego ty byś chciała faceta?

ciekawi faceci na poziomie nie wykazuja inicjatywy. z tych ktorzy przechodza do dzialania pozniej wylazi chamstwo. obchodza sie z kobieta jak z cytryna...

Gość kjkhb
jaki miałby być taki twój wymarzony?

Gość kjkhb
cisza zapadła

Gość kjkhb
póki sie nie wie czego się chce to ciężko to znaleźć-powinnaś sprecyzować nieco bardziej,bo to niewiele mi mówi Wiesz że każdy facet będzie adorował i dbał o właściwą dla siebie kobietę-wiesz o tym?

Gość kjkhb
Musisz mieć sprecyzowane jaki on ma być i znać samą siebie byś mogła właściwie dopasować jego cechy-to wszystko niezbędne by wiedziec gdzie szukać.

to ja chyba nie jestem odpowiednia bo mnie tylko wykorzystuja. chociaz zupelnie inaczej traktuja mnie ci zagraniczni ale ciezko sie z nimi na dluzsza mete porozumiec

Gość kjkhb
To taka układanka jest wszystkie elementy muszą pasować inaczej się kupy nie trzyma i nie tworzy idealnej całości.

Gość kjkhb
skoro tak sie dzieje to widocznie jeszcze pewna droga przed toba do przebycia w celu poznania samej siebie.

sprecyzowane? nie wierze w bajki. nie czekam na ksiecia z bajki. i generalnie najbardziej cieklawi mnie dlaczego obcokrajowcy bardziej zachwycaja sie polkami niz polacy?

Gość nie wszystkie są
Bo mysla tylko jednym narządem

Gość kjkhb
Ty musisz wiedzieć czego chcesz a żeby sie dowiedzieć to musisz swoje przebyć,czasami nawet dużo a nawet bardzo dużo. Nie daj sie tylko wykorzystywać albo spróbuj ty kogos wykorzystać w ramach terapi.

no na to jest bardzo prosta odpowiedz.. bo polki sa sliczne.. najladniejsze w europie napewno.. no moze razem z ukrainkami... i dlatego tak sie podobacie obcokrajowca.. wy tzn. polki

Gość kjkhb
chodzi o to by była szczęśliwa i nie marudziła czy też nie miała powodów by marudzić.

Gość nie wszystkie są
Napalony ale nie wszystkie dziewczyny panom naszym się podobają, są przecież rózne typy urody