Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmartwiona16

Czy ja jestem w ciązy ? :(

Polecane posty

nie wiem co o tym myśleć :( czy po seksie analnym bez spuszczenia i pettingu można zajść w ciąże ? jeśli na palcach była sperma ? chyba nie. jestem prawie w 100 % pewna że nie było spermy na palcach a jesli chodzi o seks analany to dosłownie włożył mi go może 5 razy i dowiedziałam że tego nie chce . Zwykłego stosunku nie było :). Ostatnio miałam aptety i przybrałam na wadze ale teraz już jest ok . ale zrobiłam 2 testy i NIE WYKRYŁY one ciąży . Zrobione były one tak po 20 i 30 dniach od tego . I dostałam 3 OKRESY . te 2 były skąpe jak nigdy a za to ten 3 bardzo obfity :( jak myślicie ? i prosze o powazne odpowiedzi. Myślicie że jestem w ciąży ? nie mogę w niej być nie mogę ;( Zrobić 3 test ?

Gość Ocena tej prowokacji
Prowokacja: wtórna, głupia i mało w sumie zabawna. Popracuj nad tym. 2/10.

Nie jesteś. Skoro jednak podjęłaś współżycie, musisz zacząć się zabezpieczać bo nie możecie tak liczyć na szczęście i samokontrolę.

tak wiem musze się doszkolić . żałuje tego co zrobiłam jestem głupią małolatą a teraz teraz jest niepwenosć i codzienny płacz bo może jestem w ciazy :(

Gość Błagam Cię
16 zapewne oznacza wiek. Ty się lepiej zapisz do " dzieci Maryji " - bo o seksie nie masz pojęcia - za trudny dla ciebie temat.

Gość Błagam Cię
16 zapewne oznacza wiek. Ty się lepiej zapisz do " dzieci Maryji " - bo o seksie nie masz pojęcia - za trudny dla ciebie temat.

Gość jdshfs
My Ci tutaj nie napiszemy czy jesteś w ciąży. Z tego co piszesz to raczej nie, ale najlepiej wybierz się do ginekologa; przy okazji będziesz mogła porozmawiać o antykoncepcji. Pomijając to, powinnaś posłuchać staszych koleżanek - poczekaj z tym seksem, jesteś bardzo młoda, nieodpowiedzialna i nie gotowa stawić czoła potencjalnym konsekwencjom. Na wszystko przyjdzie czas.

Gość Joa-nnnna
Wg mnie nie jestes, no chyba ze mial czlonka w spermie i ona splynela tam gdzie powinna. Ale 3 okresy i 2 negatywne testy to wykluczaja, wiec w ciazy nie jestes.

Gość malinowka
Boże świat schodzi na psy :-( 16latki uprawiaja sex analny :-(