Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soileh

Dwa kierunki studiów

Polecane posty

Gość Soileh

Witam, Obecnie studiuję Kulturoznawstwo na UŚ. Niestety nie jestem zadowolona z poziomu kształcenia. Przeprowadzane zajęcia są w większości nudne i bardzo odbiegające od moich oczekiwań. Postanowiłam od października rozpocząć jednocześnie Socjologię i Politologię, a Kulturo olać i zrezygnować z niego. Pojawia się pytanie. Wiem, że w tym roku można rozpocząć drugi kierunek bezpłatnie. Ale nie wiem czy jeśli teraz studiuję Kulturo ( z którego jak wspominałam mam zamiar zrezygnować) to czy mogę bezpłatnie studiować dwa kierunki?

Gość Soileh
W sensie jesli bd studiować Socjologie to czy za Politologię będę musiała zapłacić?

Gość Soileh
Ale dlaczego nie moge? Bo wykorzystałam jakiś limit punktów ETCS? Jeśli zrezygnuje w drugim semestrze nie zaliczając go to mam nadal pełną pulę, tracę tylko nadwyżkę 30 pkt którą ma każdy student. Chce mieć 100% pewności zanim podejmę jakiś krok

Gość Mi.Karasz.Tokarzewska
A ile Ci jeszcze zostalo tego kulturoznawstwa ? Zrob chociaz licencjata a drugi kierunek zacznij jaki chcesz. Osobiscie uwazam ze socjologie i politologie to g**niane kierunki. Zacznij cos porzadnego.

Gość Soileh
jestem na pierwszym roku... No i nie podoba mi się ten kierunek. Z resztą jest tak samo gówniany jak socjo i politologia wiec wolę już studiować to co mnie interesuje.

Gość Mi.Karasz.Tokarzewska
No to przede wszystkim zorientuj sie jakich przedmiotow tam ucza abys nie nudzila sie znowu.