Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona co się waha

on nie ma zębów!!!!

Polecane posty

Gość ona co się waha

Kochani, poznałam faceta u kumpla, przegadałam z nim całą noc, wypiliśmy parę piw, było świetnie. Koleś mądry, wygadany, inteligentny. Zaprosił mnie do siebie, wiedziałam, czym to pachnie i nawet nie miałam ochoty się wzbraniać, bo miałam straszną ochotę na seks. W łóżku było rewelacyjnie... Cały następny dzień leżeliśmy w przytulankach, taka na maksa czułość, jakbyśmy byli parą zakochanych szczeniaków. Problem: ja mam 30 lat, pracę, jestem zadbana, samodzielna, od roku sama po niszczącym i toksycznym długim związku, nie puszczam się, z nim byłam pierwszy raz od roku. On: ma 45 lat, jest po rozwodzie, utrzymuje 20 letnią córkę i byłą żonę, więc żyje raczej skromnie, z górnych zębów ma tylko DWIE zepsute jedynki i chyba jakieś piątki-szóstki. Mówi w ten sposób, że tego nie widać, zauważyłam dopiero po akcji seks. No i co? Sama nie wiem, co myśleć. Nie widzi się w lustrze? Nie wstyd mu? Aż tak kiepsko stoi z kasą? Wstyd byłoby mi z nim pójść do restauracji albo gdzieś w miasto, poznać ze znajomymi, nie mówiąc o tym, że mnie to obrzydza. Co myslicie? Mam dylemat jak cholera, bo nie wiem, czy umówić się z nim po raz drugi, wiem, że nie wytrzymam i coś mu o tych zębach powiem. Nie chcę wyjść na niekulturalną i w ogóle, ale z drugiej strony, jeśli to jest facet dla mnie?

Gość woak
Od kiedy dupodajki patrzą na uzębienie?klękaj i do papy a nie politykowac bedziesz

Gość 38478374
niby dlaczego jest kurwa? bo sie spotyka z facetem???

Gość ona co się waha
facet 21, jesteś żenujący. Rozmawiasz aktualnie ze swoją dziewczyną i pomyliłeś okienka?

Gość hnbkj
Po prostu , dbał o rodzine , a nie myślał o sobie . Ważniejsze były dla niego potrzeby córki , więc chyba nie jest złym człowiekiem , Powiedz mu wprost żeby coś z tym zrobił , powinien zrozumieć / tak myślę ' .

Gość 38478374
chyba mylisz pewne pojęcia, debilu. Ludzie w wieku średnim to nie jakies wyrostki czy nieśmiałe dziewczątka, i u nich to norma.

Gość 38478374
No nie wiadomo, czy tak się zaniedbał z powodu córki, niestety ale społeczeństwo akceptuje u facetów kazda wadę mam wrazenie. Coraz więcej facetów jest obrzydliwie gruba.

Gość ja bym z nim szczerze
pogadala

Gość ona co się waha
won, młodociani koniobijcy.

Gość ona co się waha
wkurzyły mnie idiotyczne komentarze, za resztę dziękuję. ale jak mam mu o tym powiedzieć? na drugim spotkaniu? to chyba nifajny dla niego temat, co innego gdyby powiedział, znalazłem dobrego dentystę albo jakoś się z tego wytłumaczył.

Gość 38478374
Offerma, tu nie ma twojej matki, po co ja wołasz?

Gość ona co się waha
38478374 - :-) + dla Ciebie

Gość 38478374
to jest chyba troche ciężka sprawa. Też bym nie wiedziała, może zacząc o problemach z zebami gadke i go spytac tak by the way

Gość hnbkj
No trochę głupio , ale sama musisz wyczuć odpowiednią chwilę żebymu o tym delikatnie napomnieć , jeśli Ci na nim oczywiście zależy :D

Gość ghgdfhg
Ja tez mam 2 przednie zeby zepsute i zawsze jak byly pieniadze to szlo na najpotrzebniejsze rzeczy. Ale ostatnio zaczyna mi to coraz bardziej przeszkadzac,wstydze sie usmiechac,nie wychodze z domu. Chcialabym miec prace i zarobic na te yebane zeby,ale na razie nic nie ma :(

Gość ona co się waha
mam obawy, że go wystraszę. chociaż, mogę postawić mi ultimatum... niby rozmowa i szczerość to podstawa, ale to jest naprawdę ciężki przypadek, nieciekawy temat. nie wiem sama... a może powiem mu, że np. w poniedziałek mam kontrolę u dentysty i zobaczę, jak zareaguje?

Gość ona co się waha
i tak ma mnie już za dziwke pewnie

Gość ona co się waha
won, podszywaczu.

"Wstyd byłoby mi z nim pójść do restauracji albo gdzieś w miasto, poznać ze znajomymi, nie mówiąc o tym, że mnie to obrzydza. " ale mimo wszystko dałaś mu dupy :D lol.

Gość ghgdfhg
Sa 3 powody : a) boi sie dentysty b) nie ma kasy c) ma w dupie swoj wyglad

Gość ona co się waha
ghgdfhg - dwa zespute zęby to nie to samo, co jedyne dwa zęby z przodu! Poza tym, wiesz, że to jakiś Twój kompleks i w sytuacji bach, big love i zupełna szczerość coś byś o tym powiedziała.

Gość 38478374
Pisała, że nie zauwazyła. Taki prawie kompletny brak zębów to rzeczywiscie cos paskudnego. Też by mnie to obrzydzało. Mam kolezanke, co ma na dole tez chyba za dwa zęby. Aż cud ze pracuje i że nie czepiają sie jej tego...

Gość woak
Każdemu dajesz na pierwszym spotkaniu?

w sumie mozesz zaczac ze masz kontrole u dentysty,albo ze cie zab boli i boisz sie wyrwania i wogole ze jak wyrwia to bedziesz musiala nowy wstawic,posciemniaj troche,a po niby wizycie mu powiedz ze masz szczescie bo zeba sie dalo uratowac

Gość 38478374
Jeezu, czy wy wszyscy jesteście jakimis moherami? może ona nawet nie chce trwałego zwiazku, i jeszcze co gorsza- lubi seks? :p

Gość Looooser orange
takie kurwy jak autorka powinny zostaĆ spalone na stosie

bo teraz z tych wredotow wypowiadaja sie same prawiki i zazdroszcza autorce udanego seksu,niestety oni sa skazani tylko na reczny ;)

Gość ghgdfhg
To on ma tylko 2 zeby??? Moze ktos mu kiedys wybil? Spytaj sie go wprost co sie stalo z zebami i czemu nie pojdzie zrobic sobie na kase chorych ? Ja przez moje zeby nie mam ochoty na nowe znajomosci i unikam ludzi :o Ale za niedlugo zmienie to

Gość woak
A ja lubię też seks, czy to znaczy że mam prawo gwałcić? Tak samo z nią, czy to że lubi seks,oznacza że może z siebie robić szmatę, dupodajkę?

Gość Looooser orange
38478374 też pewnie jesteś kurwą