Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemyzycnormalnie

szukam dobrze płatnej pracy

Polecane posty

Gość chcemyzycnormalnie

już raz zakładałam topik, ale wspaniałomyślne matki mnie wyśmiały, że szukam pracy dla swojego faceta. Czy to takie dla was dziwne, nie rozumiem, przecież piszecie, ze macie po 3 i więcej dzieci i wasi faceci są w stanie dać wam godne utrzymanie, to czy jak tak dużo chce, mamy jedno dziecko i też chcemy godnie żyć, o tylu dzieciach to nawet nie marzę, bo byśmy z glodu poumierali. pisałyście, ze trzeba po znajomości załatwiać albo dać łapówkę, przecież cholerna solidarność jak nastała to twierdziła, ze będziemy mieli bardzo dobrze, także znajomości odpadają, bo mi honor nie pozwala, a łapówka jest karalna i takiemu komuś co bierze winni od razu łapy odcinać, bo my chcemy za darmo mieć pieniądze tylko pracować. Także czekam n propozycje, przecież jesteście matkami, które mają dobre serca. To, ze chcemy żyć normalnie, czy to dużo, a może niech rząd wprowadzi dla tych biednych eutanazję.

Gość Querta
mozesz zalozyc wlasny biznes :P pracujesz u siebie zarobisz tyle ile sama wypracujesz i nie martwisz sie o szukanie zajecia ;)

Gość nimma
a czemu szukasz na forum? są przecież portale z ofertami pracy więc tam zajrzyj. twój facet sam nie potrafi nawet tego zrobić -zasubskrybować sobie ofert z interesujących go dziedzin? a żeby nie było nie czytałam twojego wcześniejszego tematu.

Gość chcemyzycnormalnie
ochrona środowiska + podyplomowe BHP

ale po pierwsze- co potrafi ten maz? liczysz ze ktos ci napisze- dawaj go, zostanie u nas dyrektorem!

Gość chcemyzycnormalnie
on też szuka, a czy to coś gorszego jak i ja mu pomagam,

Gość stimeria hortex
Mój mąż z zawodu jest dyrektorem :)

tez studiowalam ochrone!!! ale rzucilam, bo bez plecow nigdzie bym nie zajechala. hm..ciezko z takim wyksztalceniem

Gość nimma
a może napisz region z którego jesteś chyba że jesteś gotowa do przeprowadzki na terenie całej Polski?

Gość chcemyzycnormalnie
mąż nie ma wykształcenia :( ale interesuje go praca siedząca, teaz pobiera zasiłek

Gość chcemyzycnormalnie
co można umiec po skończeniu szkoły, on bardzo dużo umie bo w trakcie nauki pracował fizycznie we wszystkich kierunkach jakie możliwe (min. jako spawacz bo skończył kurs, w CPN, na budowie), a teraz chciałby już po skończeniu szkoły podjąć stabilną i konkretną prace w swoim wykształconym kierunku

Gość fsdsd
nie, ale jak tu któraś jadem o poranku nie plunie to przezyc nie moze;)

Gość chcemyzycnormalnie
z białej podlaskiej

Gość Querta
niech otworzy sklep z odzieza ochronna :P albo jakis punkt prania takiej odziezy dzis firmy wola korzystac z takich uslug niz placic ekwiwalent za pranie

Gość chcemyzycnormalnie
macie może jakieś ubranka dla dziewczynki do oddania za darmo? Czekam na propozycje

Gość Donałdełe Tuskełe
tylko wyjazd my tu nie potrzebujemy młodych, pracowitych, wykształconych i moralnych albo swój koleś i da się z nim wałki robić albo niech wypierdala, a ja uchwalę emerytury od 67 roku życia

Gość chcemyzycnormalnie
obecnie mieszkamy we wrocławiu, ale jesteśmy w stanie wszędzie się przeprowadzić jeżeli dostanie bardzo dobrą prace, bo nikt go nei chce przyjąć w tym kierunku bo nie ma stażu, no a jak może mieć jak nie może dostać pracy

Gość chcemyzycnormalnie
mąż nie bedzie prał jakiś śmierdzących porów nie upadł tak nisko jeszcze

Gość chcemyzycnormalnie
ale wredota jakaś się poszywa

Gość nimma
szukacie pracy tylko w tej okolicy czy też bierzecie pod uwagę wyjazd gdzieś indziej? bo są regiony w których ciężko coś więcej znaleźć.

Gość chcemyzycnormalnie
o godz. 8,38 napisałam, ze wszędzie jesteśmy w stanie sie przeprowadzić, bo ktoś złośliwie się podszywa w innych topikach

Gość chcemyzycnormalnie
mój mąż powinien siedziec w biurze miec auto słóżbowe, laptopa, wczasy pracownicze i pracować tylko 8 godzin

Gość chcemyzycnormalnie
ty szmato nie podszywaj się !!!

Gość nimma
to ja już nie wiem. tu jeden region tam drugi -nie mam zielonego pojęcia które podszyw a które prawda. co do BHP to taki kierunek że bez doświadczenia nie ma szans. a o doświadczenie trudno bo cóż sobie będą BHP-owcy robić konkurencję.

Gość chcemyzycnormalnie
od roboty garb rośnie dlatego mam plan mąż do roboty a ja bede w domu siedziec! :)

Gość nimma
co za ludzie. tak czy inaczej powodzenia życzę. :)

Gość chcemyzycnormalnie
ale jednak mam wykształcenie ! Chcęm do pracy pracować nie po to się uczyłam tyle lat! Co za kraj kurwa co za kraj!!!!!!!!!!

Gość chcemyzycnormalnie
z Białej Podlaskiej

Gość chcemyzycnormalnie
no zgadza się, BHP bez doświadczenia nie ma a jak można mieć jak nie może znaleźć pracy i własnie przez to wszędzie poszukujemy, jak tylko sie da. A temu podszywowi dziękuje za złośliwość mam nadzieję, podejrzewam, że jest on po spowiedzi przedświątecznej i musi na grzeszyć, bo się widocznie źle czuje