Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcemyzycnormalnie

szukam dobrze płatnej pracy

Polecane posty

Gość chcemyzycnormalnie
podszywie spierdalaj!

To wynika z tego autorko , ze Ty mezusiowi szukasz pracy :D A on to co siedzi w domku na bezrobotnym pewnie , pije piwko przed tv lub kompem rece jak ksiadz :P znam takich, robic sie im nie chce a kaske by sie chcialo. W brew pozorom pracy jest teraz b. duzo tylko sie ludziom pracowac nie chce. U moego meza na budowie maja juz 6 pomocnika bo kazdy poprzedni mowil , ze to za ciezka praca :P

Gość chcemyzycnormalnie
moj mąż nadaje się tylko do pracy biurowej fizyczna odpada

Gość chcemyzycnormalnie
wcześniejsze obrzydlwie wypowiedzi to podszywa, ale teraz muszę ci jagoda napisać, ze jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem moich wcześniejszych wypowiedzi to się nie wypowiadaj, gdzie ja napisałam, że on nie pracuje, on pracuje tylko nie w swoim kierunku i też fizycznie, chociaż ma skończone 2 kierunki studiów i za marne pieniądze.. Witam podszywie, oj dużo masz złośliwości.

Gość chcemyzycnormalnie
jagoda jak ktoś pije piwko to nie znaczy, ze inni też, ja np. mam sąsiadkę która też nazywa sie jagoda i ona zarabia pieniądze w burdelu, to czy też mam uważać, że wszystkie jagody pracują w burdelu

Gość chcemyzycnormalnie
mój mąż zasługuje na lepiej płatną prace z jakiej racji ma pracować fizycznie skoro skończył 2 kierunki studiów! Jagoda to ,że twój mąż jest robolem to niech bedzie mój nie powiniem

Gość chcemyzycnormalnie
topic zdecha śmiercią naturalną

Gość aabbccddeeffgg
ochrona środowiska + podyplomowe BHP co to za wykształcenie ? prawie do kopania rowów. Jak nie chciało się mężowi uczyć na jakimś przyszłościowym kierunku to teraz niech nie wini całego świata za swoje lenistwo. W jakich zawodach wyobrażasz sobie męża hmm? Niech zrobi jakieś dodatkowe kursy bo lichutkie to jego CV z takim wykształceniem.

Gość aabbccddeeffgg
ochrona środowiska + podyplomowe BHP co to za wykształcenie ? prawie do kopania rowów. Jak nie chciało się mężowi uczyć na jakimś przyszłościowym kierunku to teraz niech nie wini całego świata za swoje lenistwo. W jakich zawodach wyobrażasz sobie męża hmm? Niech zrobi jakieś dodatkowe kursy bo lichutkie to jego CV z takim wykształceniem.

Gość aabbccddeeffgghh...

Gość realny nich
Praca w POlandzie tylko na zasadzie dobrej srtaroruskiej zasady. A "wziatka" była. Da!. PO znajomości. Realne bezrobocie w POlsce to 7mln. Aż dziw bierze , że naród dalej śpi. 2mlny oficjalnego bezrobocia,+ 2 mlny w UK + 1mln w krajach zachodnich+ 1mln ma umowach śmieciowych + 1mln całkiem na czarno. Za komuny w 1989roku było 6mlnów ukrytego bezrobocia, więc teraz 7mlnów jestesmy jeszcze mln do tyłu. Całe rodziny zyją jeszcze z uprzywilejowanych PRL-owskich emerytur po 3-4tys. (SB, mundurowe, górnicze)= elektorat SLD, PO, Palikota. Nastepuje niesamowity transfer pieniedzy z UK, co uspokaja beznadziejna, nedzną sytuację POlandu

Gość realny nich
Praca w POlandzie tylko na zasadzie dobrej srtaroruskiej zasady. A "wziatka" była. Da!. PO znajomości. Realne bezrobocie w POlsce to 7mln. Aż dziw bierze , że naród dalej śpi. 2mlny oficjalnego bezrobocia,+ 2 mlny w UK + 1mln w krajach zachodnich+ 1mln ma umowach śmieciowych + 1mln całkiem na czarno. Za komuny w 1989roku było 6mlnów ukrytego bezrobocia, więc teraz 7mlnów jestesmy jeszcze mln do tyłu. Całe rodziny zyją jeszcze z uprzywilejowanych PRL-owskich emerytur po 3-4tys. (SB, mundurowe, górnicze)= elektorat SLD, PO, Palikota. Nastepuje niesamowity transfer pieniedzy z UK, co uspokaja beznadziejna, nedzną sytuację POlandu